Alıntı:
hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
paşamızda elhamdürlah müslümandır..yanlız onun derdi müslüman görünümünde olup memleketi amerikaya satanlarda..irtica dedikleri kesimde müslüman olmaz..şu zamanda müslümanlara çeşitli isimler takıyorlar ve ben çok kızıyorum..mesela ılımlı islam yada siyasal islam sağcı islam vs..vs..yok öle bişey >  tek bir islam vardır oda yüce allahın kurduğu hz muhammetin tebliğ ettiği tek islam vardır..bu ancak abd nin ve ab nin bop projesi gibi ülkemizde oynadığı bir oyundur..birilerinin güler yüzünün altındakini yanlız aklımızla görebileceğimize inanıyorum..duygularımızla değil..
|
kimi neye dayanarak böyle karalıyorsunuz hala siz ?? Ne var elinizde bir kanıt varmı bir belge varmı ! Duyuyorsunuz içimizdeki irlandalıların bu ülkenin gizli iktidarı olmalarını korumak için uydurduklarını hemen yiyorsunuz..
Elhamdulillah müslüman paşan neden masonları mason localarını hedef almıyor ! Asıl dışarıdan ülkeyi vuran yıllarca onlardı. Atatürk bile kökü dışarda dedi , yahudi uşakları dedi bunlara. Onlardı bu ülkenin gizli iktidarı. Onlardı Amerikanın asıl işlbirlikçileri. Neden ağzını açmaktan acizsiniz bunlara..bu neyle izah edilebilir
|
arkadaşım kimse burda bir kurum adı yada bir parti adı söylemedi..eğer paşamızın dediklerinde sizden yoksa neden gocunuyorsunuz?
yarası olan gocunur..
birde ben geçmişe bakarak konuşuyorum..zaman gerçekleri ortaya koyan kusursuz bir güçtür..
peki sen nerden öğrendin paşamızın atatürkün kökü bile dışarıda lafını..ilk defa senden duyuyorum...bu bilginin belgesini bana gönderirsen sevinirim..umarım malum yerlerden değildir.. :D