|
***Nisan ayi icin Enler baslamistir***
Bir anda yapmaya karar verdim ve hemen yapıyorum mutlaka unuttuklarım olacaktır fakat ilerde eklemey yaparım...gücenme olmaz inş çok özen gösteririm bu tür olaylara...
En İyi Yardımsever Üye: Feyza, Sümeyra, parabol
En İyi Ciddi Üye: Lügat, Necip Fazıl, mavera, yalçın, fazlrahmet, tayyipleyiz, jonathan, MaU
En İyi Şair Üye: nazende, dildade
En İyi Çok Rastladığınız Üye: galiba politikacı..İnanılmaz her yerde var...
En İyi Sevdiğiniz Üye: feyza, sümeyra, mavera, lügat, necip fazıl, parabol, alemdar, AKtunaHAN, hıfz-ı lisan, benide kapatın, maviinsan, jonathan, romakudüs,Yavuz Sultan Selim, gülsima
En İyi Fanatik Üye: Ümmü Seleme, akkparti, hipermuhafazakar_sağlıkçı( hayatımda gördüğüm en uzun nick)
En İyi Tatlı Başbelası üye:çilik
En İyi Karizmatik Üye: Alemdar, yalçın, benide kapatın, Dolunay Kadim and Abdullah Kaç, RDönmezs (harbiden yazık bana nasıl unuturum ...)
En İyi Kibar Üye: hıfz-ı lisan, gülsima
En İyi Komik Üye: Yavuz Sultan Selim, eddie, Hüdaverdi ve ben (:
En İyi Daimi Üye: Hüdaverdi
En İyi Paylaşımcı Üye: Benide kapatın, nazende, nusret, wantedturk duyguseli ve özellike son zamanlarda ''nihal.1990''
En İyi Sevilen Üye: feyza, sümeyra, lügat, necip fazıl ve mavera, neşe, akkelebek, nazende, dildade (inanılmaz çok var o yüzden kesiyorum burda (:
En İyi Sevimli Üye: eddie
En İyi Kültürlü Üye: yalçın, tayyipleyiz, Necip Fazıl, mavera, Lügat, AKtunaHan, Gölge, duyguseli and Alemdar...
En İyi Sabırlı Üye: mavera (:
En İyi Sakin Üye: hıfz-ı lisan
En İyi İmza: neşe
En İyi Nick: niyese tolay arkadaşın nick güzel sahiden öyle geliyor...
En Muhalefet üye:Yavuz Sultan Selim ve Lügat (: (yendiniz bizi ama benden komünist mi olru kareşim)
En iyi en küçük üye:sadece ali
[Ayrıca;
Esma Sultan Kamusal mışşş, Hüdaverdi, Yeniden, saime ve diğer bizim grubun üyelerini kategorilere koymadım sizin yeriniz başka (: ]
|