04-11-2008, 18:12
|
|
|
iRan'in Sirri Sizce ne?
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Sorun ne ise konuşulmak istenmedimi daha önce ama ne oldu Cumhurbaşkanlığı adaylığında uzlaşmacı olacağız diyen Recep Tayyip Erdoğan kimseyle görüşmeden yine Abdullah Gül ü çıkarttı.
Vecdi Gönül adaylığı kimseyi bozmazdı ama olmadı işte , neden ? eşi türbanlı değil ..
RTE nın istediği ne ? Cumhurbaşkanlığı forsu altında türbanlı fotoğraf. Yav olsun o da olsun ama böyle değil dayatmayla , çoğunluğu kullanmayla değil. Yani samimiyetine inanmamız için bir şey vermediler.
Mollanın dizinin dibinde çekilen fotoğraf , camiler kışla minareler süngü , beyaz kefenlerimizi giydik ... şimdi bunlardan sonra bana birşeyler gösterinki inanayım türbanı amacı dışında kullanmadığınızı ...
Evet empati yapalım ama karşılıklı ... yukarıdaki yazdıklarımda haklılık payım varmı yokmu ? (hamdi beye teşekkür ederim yokum) ...
|
Bak yine demogoji yapiyorsun..bir siyasetcinin ehil olup, olmadigina bakilir onun esinin basi acik olup, olmadigina birde kim vecdi gönülü istiyor chp ve onun gibi düsünenler peki cogunluk ne istiyor abdullah gül birilerinin keyfi icin ehil oaln kisiden var mi gececektik?
basörtülü fotograf seni neden rahatsiz ediyor ki onlarda senin, benim gibi bu ülkenin vatadnasi..ama sizleri anliyorum sizin derdiniz basörtüsü degil kardes sizlerin derdi sizin gibi düsünmeyenlenlerin bu ülkeyi yönetmesi, secimlede onlari altedemediginiz icin habire demogoji, habire baska güclerden medet ummaya gidiyorsunuz..
basbakanimizin okudugu siirin arkasindayiz ;)
|
|
|