milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
hala sorularımın cevabını alamadım ben. lütfen kes yapıştır yapmayın kendi cümlelerinizle cevap verin. bende barış köprüleri adlı bir kitap var bunun baş yazarı ecevit. ecevit herkezin bildiği üzere solcudur ve dini oluşumlara karşıdır. hatta iktidarı zamanında Kur'an kurslarını kapatmıştır. müslümanlara tabiri caizse eziyet etmiştir. peki Kur'an kurslarını kapatan ecevt neden türk okullarına destek verdi? türk okullarının amacı Nam-ı Celili yaymak değilmidir. peki o zaman neden ecevitin desteğini aldı? neden ecevit diğer cemaatlere karşıyken birtek Nur cemaatini desteklemiştir. yoksa Kur'an kursları ve türk okulları ikisininde amacı islama hizmet değilmidir? bir başka soru neden islam birliği kurma yolunda adım adım ilerleyen Erbakan hükümetinin gitesini istemişlerdir. tamam milli görüşcü olmayabilirler Erbakanıda sevmeyebilirler buna saygı duyarım sevmek zorundada değildirler ama Erbakan hocam islam adına islamın daha güçlenmesi adına islam birliği kurmak istedi peki neden Fethullah Gülen bırakın destek olmayı hatta kanallara röportaj vererek köstek oldu.
bu arada yukarıdaki yazılarda Nur cemaatinde herkezin siyasi fikrinin şahsi olduğu ima edilmiş. bu bana pek inandırıcı gelmiyor. ben geçen sene nur cemaatine hizmet edeceğimi ama aynı zamanda saadet partisene oy vereceğimi söylediğimde bana nur cemaatine bağlı kişiler ikisinin bir arada olamıyacağını milli görüşcü bir nurcunun olmayacağını söylediler. hala kafamdaki karışıklıklara cevap alamdım 
|