Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-22-2008, 00:21   #176
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Turkiye icin Akparti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Eger hurriyet, milliyet, cumhuriyet, kanal d, showtv vs. ve bunun gibi medya gruplari bir insani kotuluyorsa bundan adin gibi emin olabilirsinki o vatana hizmet eden biri.
Eger Fetullah Hazretleri Ecevite sahip cikiyorsa ve ecevit Fetullah hazretlerinin yaninda yer aliyorsa ,eger Fetullah hazretleri Grahaham Fuller ile görüsüyor vekendisinden taktir aliyorsa, eger fetullah gülen hazretlerinin Dinler arasi diyalog mücadelesine ragmen Papa dostu dinimize ve Peygamber efendimize hakaret ettigi halde diyalog pesinden kosuyorsa ,eger Fetullah hazretlerinin diyalog ugrasina ragmen filistinde ve bir cok yerde Müslüman kardeslerimiz sehit edildigi halde bu yolda devam ediyorsa kesinlikle kötü insandir ;),yok saydiklarin fetullah hazretlerini kötülüyormus :D o kötülemeler olsa olsa iltifattir kendisine Saadetle kal :-*
:D :D
Ziyaret ettigi papayla simdiki papa (peygamber efendimize hakaret eden) bir degil bunu biliyorsun degilmi ;)
al iste ben ziyaret ettigi papyi degil papa nin Peygamber efendimize hakaret ettigi halde diyalog pesinden gittigini belirttim yoksa ziyaret ettigi papa peygamber efendimize hakaret etti diye ifade kulanmadim ;)
Simdiki papayla hocaefendinin gorusmek istedigini nerden biliyorsun??
kardesim kusura bakmada sen herseyi tersinden anliyorsun heralde papa nin fetullah hazretleri ile görüsmek istedigini nereden cikardin :D ben öyle birsey demedim ;)
Pardonnn > Ben oyle bisey dedimmi :-X
Iyi okursan hocaefendinin simdiki papayla bir baglanti kurmadigini soylemek istedim :-*
Papanin hocaefendiyle gorusmek istedigini yazmadim..
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla