Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Tamda yarama bastın. Ben yıllardır kendim için dua edemiyorum. Gülmeyin ama yemin olsun utanıyorum. Rabbim bize namaz kılmayı buyurmuş. Kulluk borcu yüklemiş. Bu borcu eksiksiz ödemeyen bir insanın kendisi için dua etmesi acaba ne kadar doğru? Sanki yüzsüzlük olur gibime geliyor, dua etmeye başlasam bile aklıma gelip yarıda kesiyorum.
|
Hiç yüzsüzlük olur mu güzel kardeşim..Allah ne diyor..? Benden isteyin diyor..Bizi yaratandan,bizi sonsuz nimetlerle buluşturan Allah'tan başka kimden isteyeceğiz..Tövbe estağfurullah.. Ancak dilediklerimiz o isterse olur..Ve biz ondan istersek verir..Her zaman dua edin..Hem kendinize hem tüm müslüman kardeşlerinize..Dualarımız olmazsa bizler ne yapardık düşünsenize.. ;) Dua edin..Hemde her zaman..Duada ölçülemeyecek güç saklıdır.. :-*
|
Dua etmek en güzel terapi En güzel şey. Biraz abes bir örnek olacak ama şöyle izah edeyim. Birine borçlusunuz. Ödemeyi de aksatıyorsunuz. Buna rağmen gidip "Ben kendim için şunları şunları istiyorum" demek gibi geliyor. Kurtulamıyorum şu düşünceden. kendime "o zaman namazını eksiksiz kıl, İbadetini yap. Kurtul" diyorum. Onu da tam yapamıyorum. Yüzsüklük derken bunu anlatmaya çalıştım. Bilmiyorum ya. İnsanın dua etmeye o kadar çok ihtiyacı var ki anlatamam size.