Alıntı:
hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Sağlık için pantolonun şart olduğunu sanmıyorum. Ayrıca etek dar olmadıktan sora geri kalan insanın aklında bunu yenmesidir. Kaldı ki bir şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsak bu neden dinimizin istediği şekildeki kıyafetimiz oluyor acaba?
|
Bir kere ben sadece dar pantalonlarin haram oldugunu biliyorum ve de diz altina kadar bir sey giyildiginde bol pantalon giyebilecegini biliyorum zaten Bu konuda Alimlere danisirsaniz telefonla size soylerler
|
canım hadis-i şerifte buyruluyor; Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun! [Hakim]
ama sizin düşünceniz o yönde ise siz bilirsiniz..  (yanlış anlamayacağınızı umarak hadisi yazdım )
yalnız burda sizi ve sizin durumunuzda olanlara hesap sorma (yanlış yapıyorsunuz,biz haklıyız ..)gibi bir durum hiçbir zaman olamaz..beni anladığınızı umuyorum 
|
Evet canim tesekkurler tabi ki anliyorum. Her insanin degisik ihtiyaclari oluyor, zaten kadin icin tek bir kiyafet bicimi belirli degildir biliyoruz yani tabi ki belirli kurallar var ama Kabe de bile erkekler ayni seyi giymek zorundayken Bayanlara karisilmamis.
Ben de Arabayla bir yere gidebilecegimiz ya da baska insanlarla bulusulacagim zaman etek giymeye calisiyorum fakat diger zamanlarda pantalon giymek zorunda kaliyorum burasi cok ruzgarli ve etek her seferinde aciliyor..
Ayrica benim icin haraket edebilmek cok onemli kendi basima kaldigimda ya da bayan arkadaslarin yaninda rahat haraket edebilmek icin pantalon giymek istiyorum.