Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 12:25   #10
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Öcalan Ülkü Ocakları’na gidermiş!
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Önce Türküm diyecek kadar kafasız değillerdi.
"Önce Türküm" demek nasıl kafasızlık oluyor ... haddini bil ...
Alıntı:

O zamanlar gerçek müslüman,mahallesindeki kıza yan gözle bakmayan,bakanın gözünü çıkaran, mert insanlardı.
Görüyoruz kim yan bakıyor kim bakmıyor , sen önce git okuduğun gazetenin kılları kadayıf olmuş yazarına söyle bu lafları ...

Alıntı:
Kürtlere öfke duymaz,pkk nın canını çıkarırlardı.
Doğuya git ve bak bakıyım çatışmadan dönen özel harekatçıların silahlarının kabzasında ne var , ben söyliyim ... üç hilal var. Daha geçen sene mhp gençlik kolları başkanı çatışmada şehit oldu ...
Hala o itlerin canını çıkartıyorlar.
önce türküm diyene kafasız demek uygun bir tabir degil ancak önce insanım demek yerine önce türküm demeyi türkoglutürk olmama ragmen dogru bulmuyorum.
ayrıca kızlara yan bakmak konusu ise herkesi üzen bir konu;benim gördüğüm kadarıyla da o konuda bir yozlaşma var.önceden ülkücü kardeslerimle beraber kızlara laf atan zibidilere dersini verirdik ancak son zamanlarda bakıyorumda reis diye hitab ettikleri adamlar baska baska kızlarla geziyorlar.bunların arasında cuma namazlarını aksatanlar dahi var.hapishane cıkanda cok kişi var.gördügüm kadarıyla artık bir ülkü için degilde cevrem olsun hesabıyla ocaga gelen cok kişi var.bu konuda yeni bir yapılan ma içine giren türk ocaklarının calışmaları dikkatimi cekiyor.

Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla