Alıntı:
çocuk; nedir senin niyetin !! konuyu nereden alıp nereye getiriyorsun ve bunu sıkılmadan her seferinde yapıyorsun ?? söyle de bilelim niyetini ?? yoksa söz mü verdin oturup kalktıgın heryerde akpartiyi kötüleyecegine !! neredeyse havada ucan kusun kanadının kırılmasını dahi hükümete yükleyeceksin..ya adamakıllı eleştir ki kac zamandır yapıyorsun bunu kimse sana birşey demiyor ya da sus olur mu ??
ayrıca konuyu acan sensin umarım bu konuda tatmin olmussundur hocaefendiye attıgın iftiraların aslı astarı olmadıgını anlamıssındır da o sebeple farklı yerlere cekiyorsundur??
|
6 sene tek başına iktidar olan bir hükümete yüklemeyeyimde Patagonya meclisinemi yükliyim ...
Ben devamlı adam akıllı eleştirmişimdir , anlayışına ve bakış açına bağlı eleştirilerimin kalitesi , ayrıca beni pek ilgilendirmiyor senin yorumun.
Evet konu içeriğini değiştirdiğimi bende düşünüyorum ve haklısın ...
Hoca efendine gelince ... adam "anayasayı ele geçireceksiniz yavaş yavaş , civciv çıkana kadar sabredeceksiniz eğer acele edip yumurtayı kırarsanız civcivden olursunuz" diyor. Bu da Türkiye'nin Humeynisi işte ...
Yaşını bilmiyorum ama bana çocuk diyeceğin yaşta değilim ... birbirimize düzgün hitap edelim lütfen ...