Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2008, 16:11   #406
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
insanlara sadece yaslarından dolayı cocuk denmez !!
bir söz duymussun o söz üzerinde kendi fikir dünyadaki karanlıkları konusturuyorsun sadece.anayasa'yı ele gecirmek nasıl bir tabir ?? buradan kasıt nedir ??ayrıca bir iki kelimeyle insanar hakkında fikir sahibi olunmaz,fikir sahibi olunmadan söz sahibi hiç olunmaz.hocaefendi o sözünü de milliyet veya hürriyet yazarına acıklıyor.diyor ki ;
"evet ben etrafımda bulunup benim fikirlerimi benimseyen anadolu insanına askeriye'ye de girin diyorum,hukuk ta okuyun diyorum,tıp'ta okuyun diyorum,ögretmenlikte yapın diyorum.ayrıca bunda bir beis'te görmüyorum cünkü o makamlar her türkiye cumhuriyeti vatandasının dogustan hak kazandıgı makamlar .." evet bunu acıkca belirtmesine ragmen -gizliden gizliye devleti ele gecirmeye calısıyor !! hangi akılla söylenebilir ki ?? bugün türk olup olmadıgı belli olmayan,kimlere hizmet ettikleri mechul olan insanların bulundugu makamlara müslümanların gelmesi niye zorunuza gidiyor.??acaba bu yaşına kadar devletin sahs-ı manevisini rencide etmemek için ihtimam gösteren,hakkında onca dava acılmasına ragmen ceza almayan,belki milyonlarca insanın dine karsı acılann bu savasta imanlarını korumalarına vesile olacak işlerle ugrasan ve sadece ALLAH rızası için ugrasan bu adama iftira etmenin hesabını nasıl ödeyeceksin ??
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla