Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 18:39   #35
Kullanıcı Adı
isimsiz
Standart AVRUPA BİRLİĞİ
Alıntı:
asimov Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
ama Türk genci sizce bunun farkında mı? avrupa birliğine girince artık bizde avrupa gibi medeni(!) bir ülkeyiz havasına kapılacaklar bundan eminim. onlar gibi konuşmaya onların müziklerini dinlemeye onlara hayranlığını hergün artırmaya başlayacaklar. onların ahlaksızlıklarını kendilerine yakıştırmaya başlayacaklar. size bir örnek vereyim. ben bursa da oturuyorum bursada Bulgaristan göçmeni çok sınıfımızda çifte vatandaşlar var onlar avrupa birliği üyesi çağdaş(!) insanlar. ve diğer gençlerde onlara özenerek Türkiye'de girse diye ah çekiyorlar. bilmem anlata bildim mi? körle yatan şaşı kalkar. ha eğer türkiyedeki insanların imanına güvenseydim (buna bende dahilim) girsin derdim hepsi hristiyan olsun ne çıkar Türk'ün göğsündeki imanı kimse söndüremez derdim ama ne yazıkki diyemiyorum keşke diyebilsem :-\
zaten bizim burada konuşmamız boş bizi avrupa birliğine almıyacaklar bu bir gerçek. SAYGILARIMLA.....
gerçekten düşününce insanın içine kor gibi düşen kültür yozlaşmasını haber vermişssiniz.ancak hani diyor ya globalleşerek küçük bir köy haline gelen dünyamızda bu dediginiz kültür yozlasmasının önüne ab'ye girmememiz engel olamaz sanıyorum ki su an yukarıda bahsetmiş oldugunuz içler acısı duruma düşmeyen gencimiz cok az sanıyorum...aslında bunun tek sebebi var o da,dinimizin ülkemizde avrupa'dan daha fazla bir baskı altında tutulması.yukarıda belirttiğiniz sıkıntılar ab'ye girmeyle birlikte dinin üzerinden kalkması muhtemel olan baskıyla birlikte çözüme kavusur ümidini tasıyorum.
İnşALLAH Ümidiniz gerçekleşir. :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla