AVRUPA BİRLİĞİ
Lügat arkadaşım bir kaç gündür giremediğimden cevap yazmadım bu konuda öncelikle özür dilerim.
Şimdi şöyle diyeyim ki 28 Şubat'ı kabul etmemde sözkonusu olamaz.80i de 72 i de Menderes'e yapılanıda demokrasiyle gelenleri demokraasi götürmeli faşist uygulamalar değil.
Ak partili değilim.Bağımsız Hulki Cevizoğlu'na oy verdim ancak ak partinin kapanmasına sonuna kadar karşıyım.Hemfikirizdir bu konularda diye düşünüyorum.
Gelelim AB de demişsiniz ki o halde ülkücü ve antiemperyal kemalistleri topla etrafına var mısın?Burada dediğimiz hiçbirşey çözüm olamaz ki!!!
Ülkücülerle aram pek iyi değildir.Onlar her kürde ön yargılı bakar ben insan olarak bakarım ilk önce bölücü değilse bizdendir.
Kemalist biri olarak ADD den kovulduğum gün şu sözde Kemalistlerle ilişkim tamamen bitmiştir.
Ancak AB ye sonuna kadar yine karşıyım.
Madem İslam üzerinden laikliğe karşı bazı tezler savundunuz ki saygı duyarım şunu da sorucam kutsal kitabımızda şu ayet yok mudur?
''Yahudi ve Hristiyanları kendinize dost edinmeyin.''
Buradan AB yorumunuzu almak isterim.Uygun olursanız eğer dinler arası diyalog yorumunuzu da beklerim...
Saygılarımla
|