Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 00:05   #2290
Kullanıcı Adı
oturanboğa
Standart Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
Alıntı:
BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
akkparti Nickli Üyeden Alıntı
ya işte şampıyonluk maçı diye bu kadar yoğunluk olmuş
normalde böyle mi? belki de ben bilmıyorumdur affedın :-\
tamam biz bi özeleştiri yapalım...normalde tabii ki böyle değil...zaman zaman doluyo o stad zaman zaman da boş...ama sizin hiç böyle bir yoğunluğunuz olmadı... ;)
tamam zaten biz de başta özeleştirimizi yaptık zaten bu taraftara bu takım iyi değil dedik ama anlamadınız heralde sizin taraftar kötü ya da çok iyi değil diyelim bizim takım(malesef)
anlamadım badeesna bizim taraftarımıza mı kötü dedin?eğer öyle dediysen geliyom bekle
ooof kuzen oooff kabul et taraftarınız kötü ki takımınızın iyi olmasına rağmen kötü ;)
eğer bjk gibi 5yıldır şampiyon olamasaydınız o zaman nasıl olurdunuz acaba ;) merak ediyorum
badeesna konuşlturma beni bütün sırlarını dökerim ortaya :D :D :D bizim taraftarımız bir dönemden geçiyor, :P ,bunu anlayışla karşılamak lazım :P
noldu canım benim laf bulamadın da tehdide mi başladın :D
hiç olmayan bilgimle şurda seni alt etmişim vayyy be tebrik ediyorum kendimi :D :D :D :D
iyi halt etmişsin....ben taraftarımız süper her maça gelir o stadı doldurur demedim hiç...ben de şikayetçiyim taraftarımızın maça gelmemesinden....ama söyledim..destanlarımızı da taraftarımızla yazdık biz...

ve hala sözümün arkasındayım:ULTRASLAN BİRTANE badeesna hanım ;)
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla