Bayanlar fıtratlarına rağmen neden açılmak ihtiyacı hisseder ?!
Nefıs sadece guzel gorunmeyı ıstemıyor kotude olsa dıkkat cekmek ıstıyor.gozlerı ve akılları meskul etmek ıstıyor.bırı kolunu bacagını acar bırısı garip giysiler gıyınır.kimisi yuruyusuyle kımısı ses tonuyla kımısı aklıyla kımısı baskalarını kullanarak bı sekılde dıkkat cekmek ıster.ve eski yıllarda kısa kol gıyınınce bıle dıkkat cekıp rahatsız edılen dogu sehırlerındeki ınsanlarda acıklık aldı basını gıdıyor ınsanlarımız cok curetkar oldu neden ? O degıl BEN dedıklerı ıcın.soz konusu erkeklerın dıkkatını cekmek degıl yanlıs anlasılmasın.cunku bayanların toplantılarında kınagecelerı yada metınelerde bıle kadınlar normalde gİymedıklerı kadar acık gıyınırler.Kımse dogustan tesetturlu degıl.rahatlık yada tarz olarak acık olmayı tercıh edenler var.Ama emın olun onlara tesetturu ya anlatan yok.yada sogutanlar var.
.Erkeklerde yokmu bu gudu var elbet.
Dar ve dugmelerı acık gomlekler dar yırtık yada tuhaf desenlı pantolonlar gıyınmeye basladılar.yanı sahsen ben gorunce pantolon dustu dusecek dıye bakamıyorum.bırı Allah rızası ıcın gıdıp yukarı cekse falan dıyorum Nefis oyle bır zorlarkı ınsanı rezıl olmak pahasına on planda olmaya zorlar.silik bır ınsan ilgi olsun nasıl olursa olsun der.Özenti içinde kıvranıp duruyor ınsanlar.sancıları buyuk özene özene perişan etmısler kendılerını.Ruhaları surunup bedenlerı tavana vuran ınsanlardır bunlar.
can konagını aramaktaysan cansın
bır lokma ekmek arıyorsan ekmeksın
su nukteyı bılıyorsan ısı bılıyorsun demektır
neyı arıyorsan o sun sen
dıyor mevlana hazretlerı
kıyafet hareket soz ınsanın kımlıgını hemen ortaya koyar.efendı bır ınsanın çılgın bır ınsanla aynı kıyafetı gıyemeyecegı gıbı aklı olanla olmayanda aynı seyı gıyemez.Belkı kaba bır tabırdır bılmıyorum nasıl karsılarsınız ama kıyafet ınsanın aklını az bucuk gosterır.dıs gorunuse onem veren ınsanlar genelde soyleyecek soz bulamazlar.soyleyecek cok seyı olanlarsa kıyafetlerıyle dıkkat cekmek gıbı bır komplekse gırecek vaktı bulamamyı bırakın.ınsanlarda boyle bır yarıs oldugunu cok gec sezer ve anlam veremezler.
herşeyı maddıyatta arayanların akılları gozlerındedır goz ıse manevıyatı goremez(bsn)
goruntunun (maddıyatın) onemlı oldugu yerde sozlerın yada aklın (manevıyatın) onemı kalmıyor.cerceve daralıyor.
ozet olarak sunu soylemek ıstıyorum
acık gıyınmenın dısında daha cok dıkkat cekılecek bır sey olsa onu yapardı ınsalar.Aklını kullanamayan ınsanlar.AKLI OLMAYANLAR DEMIYORUM KULLANAMAYANLAR DIYORUM.
bayanlar fıtratlarına ramen neden açılmak ihtiyacı hisseder ?!
NEFİS CAHILLIK COCUKLUK ..........................
Hayırla kalın..,
|