05-14-2008, 23:10
|
|
|
Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
DEMOKRATUR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alemdar arkadasin yorumlarini sildim bu arkadasimizin kacinci nicki merak ediyorum, bu kadar yüzsüz olunmaz ki be kardesim bacadan kovuyoruz, kapidan giriyorlar demek ki gizli ak partili bunlar ..
Konu hakkinda yoruma gelince saadet mitingleri o kadarda cansiz degildi ama suda bir gercekki mitinge katilanlarin cogu saadete oy vermedi verseydi herhalde yüzde 10 u bulurdu ;)
|
I ste bu yorumuna diyecek yok,evet haklisin Saadet Mitingleri burada gösterilmek istenmekten daha Canli gecti,Erbakan Hoca nin katildigi Mitingler Tiklim Tiklim gecti,Resimi buraya ekleyen ve Miting Resimdeki gibi bos gecti Mesaji verilmesini kiniyorum,herhalinde belli ki resim öncesi veya sonrasinini yansitmaktadir resmi ekleyxen sahis isterse resimdeki mitingin nereye ait oldugunuda yazzin yazabiliyorsa tabii,bir de hemen bu yalan habere inanip yorum yazanlara ne demeli ;)
|
Miting Erbakanın katılmadığı, Kırıkkale mitinginden bir kare..
Buda haberin girişi
"Kutan, Kırıkkale'de umduğunu bulamadı
Saadet Partisi lideri Recai Kutan 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerin ''Türk toplumu ve Türkiye için var olma ya da yok olma seçimi'' olduğunu söyledi. Miting alanında az sayıda insan vardı."
Bu habere taraflı! gözle bakarsak tabiki "yalan" olduğunu bir çırpıda söyleyiveririz..
Demekki neymiş... At gözlüklerini çıkarmamız gerekiyormuş..
En baştada söyledim konu fazla uzadı..
Herşey meydanda! arkadaşım
|
Kaynak?
|
|
|