Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
DEMOKRATUR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
demek ki millet aptal değil kime oy vereceğini biliyor
|
Aptal diyen yok sadece Aptal yerine koyup masum rolu oynayarak oylarini alan Akp var
|
istersen yine ortami germe, mesajlarin silinecek sende al renklere bürüneceksin ;).. Halk hakedene degerini verir, verdide nasil ki zamaninda refah partisine yüzde 21 oy veren halk simdi ak partiye yüzde 47 verdi o zaman verince iyi simdi verince aptal yerine konuldu mu oluyor..
Sizler kendinize demokrat, cikarci, menfaatci kisilersiniz size verince halk iyi, size vermeyince halka demedigini birakma az önce uzanamadiginiz cigere mundar diyorsunuz diye ima etmistim ya bu seferde nankörlük yaparak iyi bir kedilik yaptigini söylüyorum 8)
|
aradaki fark kartel Medyasi o zamanlar vediger Medya Rp yi görmezden gelmek bir tarafa Rp nin oylarini Düsük gösteriyordu veona ragme yüzde 21 oy aldik iste budur basari
|
şimdi refah partisi zamanına gelelim yaşın kaç bilmiyorum o zamanları biliyorum ben
bizde refaha verdik sonuçta o zaman o partide idik
yüzde 21 oy almasının sebebine gelince güzel çalışmalar yapıldığı için ve teşkilatlanma iyi olduğu için verildi neyse
orada bi tek senin verdiğin emek yok burada ki çoğu kişinin emeği var...
|
ve ve Medya nin Rp nin oylarini düsük göstermesine ragmen bu basari elde edildi simdiki akp nin Medya tarafindan desteklercesine Sag a vermesseniz sola gider gibisi degil
|
Hangi medya desteklemis, sen herhalde kartel medyasini, köse yazarlarini okumadin ak partiyi yerle bir eden onlar secim sonrasi yasadiklari soku daha yeni yeni atlatiyorlar ;) ama görmek istemeyen gözler görmez ki!
|
Ya nasil da yerle bir etmisler dua edin ki Gündemden düsürmediler :D