By_Çakır ....
"Bilmemne paşa" değil "rikopaşa" ...
sinirlenme celallenme öyle hemen ki seni çoluk çocuk kısmına alıp söylediklerini dikkate almamamı sağlama.
Alıntı:
Neden global krizden bizim az etkilendiğimizide eleştirmiyorsun
|
Prinç fiyatı dünyada ne kadar arttı bizde ne kadar arttı , tamam bu aradaki
şerefsiz spekülatörlerin oyunlar ama diğer taraftanda bu gibi spekülatif amaçlara zaafı olan bir sistemimiz var demektir.
Alıntı:
Gözlerin var onu kullan adam gibi araştır sağlam şeylerle yorumlarını karıştırmadan geç karşımıza.
|
Heyt beee ... tamam öyle yaparım artık sen üzme tatlı canını ...
Alıntı:
Ricopaşa her şeye rağmen ben sizi çok seviyorum , hayat sizinle bir anlam ve güzellik kazanıyor , hayatın içine gömülü olan ve bizlerin hızlı seyir alırken kacırdığımız noktaların koordinatlarına sizinle ulaşmak haz verici , ne kadar ak parti tarafında bile olmasanız bir gün olacak olmanızın umudu bir o kadar sizi bana bağlıyor sevgiler güzel kardeşim
|
Sn Yalçın bende sizi seviyorum hatta öyleki yazı üslubunuzdan kaynaklanan karmaşıklığı çözmek için ekstra çaba sarfediyorum , okumadan geçmek istemiyorum. Yazı üslubunuz hakkında söylediklerim kötü amaçlı değildir sakın yanlış anlamayın.
(Emre'nin Notu : Kardeş biraz daha insancıl konuşalım ve hakaretlerde havada uçuşmasın...)