Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-18-2008, 17:56   #37
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Euro Diesel ile Benzin fiyatının aynı olmasını protesto ediyorum
yok yok bu insanlar sizin zannettiğiniz gibi insanlar değil hatta Haydar Baş ın aktif savunucularından ve gerçekten dindar inanan güzel insanlar. Haa Haydar Baş çokmu matah birşey , kandırmışlar bu gariplerimide ona buna hayır adı altında parta toplatıyorlar bunlarda kendileri borç bulup bu hayır işlerini yapıyorlar , böyle iyi niyetli insanlar ... neyse konu bu değil dağıtmayalım.
"ben böyle birşeye tanık olmadım ama olmaz olmaz diye birşeyde yok" demişsiniz , aman Sn Yalçın ben bunlara kulaklarımla şahit oldum , var böyle birşey bunu böyle kabul edin lütfen.

Aksaklıkları gidermek için gerekli sürenin Akp ye verildiğini düşünüyorum. Toplam hizmet süresi olarak 10 yıl (6 yılı geçti 4 kaldı) , az bir süre değil. 3 tarafının denizlerle çevrili , mezopotamya nın devamı olan verimli topraklara sahipsin , vatanını canından üstün tutan bir toplumun var , hoşgörüde hayırseverlikte iyi niyette dünyayı kıskandıracak özellikler genlerinde var , 4 mevsimin yaşandığı karışına kurban olunacak toprakların var ... böyle bir ülkeye hizmet etmek , sorunları çözmek o kadarda zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Tabiiki siyaset bu kadar romantik değil ama o kadarda çetrefilli değil ....
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla