Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-24-2008, 01:37   #584
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Standart Tek Cümleyle Ak parti forum üyeleri..
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Muhalif : güzelim ülkeyi talan ettiniz...
Bir baska : + güzel kardesim.
Muhalif : :-\ :-\ bu arti niyeydi simdi bana katiliyor musunuz yoksa
Bir baska : katilmak yada katilmamak bunlar göreceli seyler önemli olan hosgörü..
muhalif : sen neyden bahsediyorsun akepe bende hosgörümü birakti
Bir baska : etrafina baksana bahar geldi, cicekler acti, böcekler ucusuyor, kuslar civil civil..
muhalif : ne sacmaliyorsun ben ist da yasiyorum akepenin peskes cektigi araplar duvar yiginlari yapti, ne kusundan bahsediyorsun..
Bir baska : ne diyor sair hava bedava, su bedava...hayat herseye ragmen güzel
muhalif: sen akepelesin ya sana bedava bana gelen 300 ytl su faturasinida sana yollayimda sen öde o zaman benimkide bedavaya gelsin..
bir baska : parayla saadet nereye kadar, önemli olan yüreklerin bir olmasi degilmi, ne diyor ünlü düsünür mahsun kirmizigül "hepimiz kardesiz, bu kavga ne diye.."
muhalif : nasil bi yere geldik böyle kafayi siyiracagim, ne desem bana sarki, siir yaziyor..
Bir baska : evet sarkilarda, siirlerde bulusalim beraber yüreyelim bu yollada, beraber islanalim yagan yagmurda..
muhalif : baslarim simdi yagmurada, yürümeyede ben gidiyorum, iki dakka muhalefet ettirmedin surada be kardesim..
bir baska : güle güle kardesim, yine bekleriz seni hikayemin erol tasi yapacagim.. 8)

:D :D :D süper olmuş bir başka daha iyi anlatılamazdı heralde ;) aslında bunu gelen muhaliflere uygulamak lazım daha sinir bozucu olur :D
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır