Alıntı:
irfanleyin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mehmed_akif Nickli Üyeden Alıntı
erbakan hocayı sayın başbakanı ve inönüyü işaretledim.
birçok arkadaşımız inönünün müslüman kesime olan baskılarından olacak oy kullanmamış ama ben onun büyük bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum.askerlik yönü berbat olsa bile..
sayın başbakanın halkla iletişimi çok iyi derecede.helal olsun yani ne yapsa halk onu destekliyor olaylardan sıyrılmayı biliyor.
erbakan hocanın gerekçesini yazmaya gerek yok tarih onun için ayrı bir yaldızlı sayfa açmış bile..hocaya laf yok.hocayı allah nasip ederse vefatından sonra seyredelim o eserleriyle yaşayacak
|
inönü hakkında neden bu kadar pozif bir düşüncen var biraz anlatabilirmisn inonu yu yanliş anlama seni sorgulama gibi bir niyetim yok
|
o çok akıllıydı bakınız cumhuriyet tarihinin en az gaf yapan siyasetçisidir diyebiliriz.kendisini bu kadar kısa sürede yükselten çok az kişi vardır.o kurtuluş savaşına son zamanlarda katılmasına rağmen batı ordularının kıdemli paşası rauf orbayın pabucunu dama atmeş biridir.''büyük devletlerle iş yapmak ayı koynuna girmek gibidir'' sözü kendisinindir..
ha yanlış yapmış mı evet çok fazla hata yapmıştır.hem de yıllarca.bu ülke insanına çok çektirdi.ama bu davranışları geri zekalılığından değil üstün zekalılığından kaynaklanıyor kanaatimce