AB nin Dinsiz,Soysuz,Kimliksiz Türkiye projesi
Ben bir türk milliyetçisiyim,milli olmayan hiçbir fikri düşünceyi ve yaşam şeklini kabul etmiyorum ve kesinlikle kabul etmeyeceğim.
Televizyon ekranlarında hangi ünlü kiminle nerde,hangi vaziyette yakalandı bunu hiç merak etmiyorum.Flaş flaş flaş eşliğinde ben halen bakireyim gibi bir soytarılığın haber değeri varmış gibi ana haber bültenlerinde yer bulmasına inat,Nihat doğan seda sayan aşkı ne olacak,barıştılarmı,aileleri bu duruma ne diyor gibi saçma sapan ve türk halkının hiçte merak etmediği sorular ve cevaplar yerin dibine batsın.
Biri bizi gözetliyor evi gibi aile hayatının ve mahremiyetinin yerle bir edilmeye çalışıldığı ve tiye alındığı bir yarışma adı altındaki terbiyesizliğe inat milliyim.
Türk gençlerinin beyinlerini meşkul edip milli ve manevi meselelerde düşünmesini engelleyici,kötüyü özendirici, Türk kültürünü televole kültürüyle yozlaştırmaya yemin etmiş sahsiyetsiz kimi medyaya inat milliyim.
Yok denebilecek kadar az bir genç nüfusa sahip düşüncesiz,bencil,vurdumduymaz,hedefsiz,ruhsuz uyuşturucu müptelası bir avrupalı gibi yaşam sürmemek için milliyim.
Fuhuşun ve uyuşturucunun esiri olmuş sapkın ve ters ilişkileri doğal gören yozlaşmış bir toplum olmamak ve özgürlüğün sınırlarını çizmek için milliyim.
Milli olmayan maneviyattan uzak bir yaşam şeklini hoş gösterip boş bir dünya hayatıyla beni kandırıp ahiret hayatımı karartmaya çalışanlara inat milliyim.
Bana ait olmayan benim kültürümle uzaktan yakından alakası bulunmayan,benim dilimden söylemeyen benim sazımdan çalmayan bir müzik anlayışına inat milliyim.
Baldırı çıplak iççamaşırsız gezmeyi özendirip adına moda diyenlere inat milliyim.Türk kültürünü ve islam ahlakını yaşamak ve yaşatmak uğruna milliyim.
Evet yukarıda yazdığım türden örnekler Türk düşmanı olan malum çevrelerin ve bunların türkiye uzantısı olan bizdenmiş gibi görünen dönme ve devşirme sözde aydınların sözde medeni insanların türk gençlerinin milli değerlerini yok edip,dinlerarası diyalog safsataları ile ılımlı islam modeliyle islam dininin, kuranı kerimin emir ve yasaklarına, peyganber efendimizin tavsiyelerine değilde sözde hümanist şeytanların söylediklerine inanıp önce islamı pasifleştirmek daha sonrada kendi dini inançlarına tabi olmamız için yapılan yirminci yüzyılın yeni savaş stratejisidir.
Herşey gün gibi apaçık ortadayken dün bizi savaş meydanlarında esir edemeyen güçler bu gün psikolojik bir harp taktiğini biz türk gençliğinin üzerinde uygulamakta ve maalesef zaman zaman başarılı olmaktadırlar.Bu işin silah gerektirmeden ve kan dökmeden ifa edilen tarafıdır ve bana kalırsa tarihin hiç bir döneminde sırtı yere gelmemiş türkün sırtını yere getirebilecek en tehlikeli savaş taktiğide budur.Bu yüzden ben inadına milliyim inadına türk milliyetçisiyim.
Son yıllarda ülke genelinde büyük bir güvenlik sorunu var sokaklarda gezemez olduk kapkaç ve hızrsızlık günlük hayatımızın sıradan ve doğal bir olgusu haline geldi fuhuş ve uyuşturucu sokak ortasında ve ulu orta yapılır ve satılır halde.üstüne üstlük fuhuşun yasalarımızda suç olarak sayılmasını bile ortadan kaldırdık.Topluma kazandırma diye saçma sapan bir uygulama sayesinde cezaevlerindeki suçluları sokaga saldık sanıldıkı bunun bir yararı olacaktı ama alışmış kudurmuştan beterdir atasözü ile atalarımız bir kez daha haklılıklarını bize isbat ettiler ve bu adamlar yani topluma kazandırılmak istenen adamların yarısından fazlası tekrar aynı veya benzeri suçlarla ceza evine girdiler bu şekilde madur cezalandırıldı suçlu mukafatlandırıldı.
AB uyum yasaları diye bize dayatılarak bu ülkenin öz ve öz vatandaşı olan kürtler ve aleviler azınlık diye adlandırıldı ve ayrımcılığın yapılması devlet eliyle desteklenir hale geldi.301. madde bile tartşılmaya açıldı İşte ben bu yüzden türk milliyetçisiyim,işte ben bu yüzden milli olmayan hiçbir fikri ve zikri kabul etmiyorum.En öncelikli düşmanım milli ve manevi degerlerimi elimden almaya çalışanlardır,ve en öncelikli ülküm ve hedefimde milli ve maneviyatçı gençlerin omuzlarında yükselecek olan milliyetçi türkiyenin ve turan coğrafyasının varlığının bir gün gerçekleşmesidir.
|