Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
benim bu konudaki düşüncem şu katılırsınız yada katılmazsınız sadece saygı bekliyorum ne yazıkki israil yani siyonizm her yerde. aslında bırakın direk israil markası olan malları alıp onlara para kazandırmayı ibadetimizi ederken bile onlara para kazandırıyoruz. nasıl mı? mesela uluslar arası uçak seferlerini kontrol eden şirket yahudilerin. yani siz hacca gütmek için bilet aldığımızda o bileti %9 u yahudilere yani israile gidiyor. şimdi durum böyle iken aman battı balık yan gider deyip boykot yapmamakta mantıksız geliyor bana. ha herkesde nefis var israil malları kaliteli almak giymek tabiki sitiyoruz. ama nefsimize hakim olduğumuz müddetce elimizden geldiği kadar hiç değilse boykot etmeye çalışalım. yoksa bu boykotun ne gereği var deme mantığına karşıyım ben. :-*
|
bir artı daha :-*
boykotun nesine karşı çıkıyor bazı arkadaşlar anlayamıyorum. yapabildiğimiz kadar boykot yapalım. kimsenin kimseyi zorladığı yok.
hele hele şu zihniyete karşıyım: "eee adamlar çok kaliteli yapıyor kardeşim.. müslümanlarda kaliteli yapsın onu seçeyim!!"
veya şöyle diyorlar: coca cola dan daha kalitelisini yaptılar da biz mi içmedik
içme kardeşim içme. coca cola içmek zorunda mısın? ille de kola içeceksen ColaTurka var neden içmiyorsun? buz gibi içtiğin zaman kolayı inanın marka farketmiyor. sadece sıcak içildiğinde beş para etmiyor.
elektriği bir gayr-i müslim üretmiş olabilir. şimdi kullandığımız elektrik yahudi malı değil ki? konuyla olan alakasını çözemedim?
milliyetçiyiz diye geçiniyoruz. yabancı ve yerli maldan yabancıyı seçiyoruz sonrada milliyetçilik naraları atıyoruz. örneğin Algida tam bir yahudi markası. ülkemizdeki pazar payları %60. ülker golf %25. panda %15.
magnumla bravo arasında kalite bakımından hiç bir fark yok. neden algida? işte en az onun kadar kaliteli olan müslüman bir türk markası var neden seçmiyoruz?
danimarka mallarının protesto edilmesi olumlu sonuçlar verdi. ne yediğimizi, yerken kimin ekmeğine yağ sürdüğümüzü bilmemiz lazım.