06-16-2008, 23:52
|
|
|
Yahudi Malları !!
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
coca cola hakkında söylenen olumsuz görüşler için iftiradır diyorsun. Reuters'tan Jaresalem Posttan coca colayı övücü sözlerle yücelten yazıları kanıt olarak bizlere gösterip insanların genelinin iftira ettiğini söylüyorsun.
sadece 2004 temmuzunun gelirinin israile bağışlanması bir belge değil midir? her temmuz mu bağış yapılmalı?
bunların reklam olduğunu düşünmüyorum. coca cola 5-6 sene öncesine göre çok daha az kar eden hatta bazen sırf türkiye pazarını kaybetmemek için kar bile edemeyen bir kuruluştur.
coca colanın çok satış yaptığını bilmek için marketçi olmaya gerek yok! pazar payları %80 lerden %50 lere kadar düştü. insanlarımız bilinçlendikçe bu rakamın daha da düşeceğine inanıyorum.
siyonizmi geçtim. coca cola ve efes pilsen aynı kuruluşun ürünü. adam sağlam olsa bira işine girmez. bira işinde olan birinin ekmeğine yağ sürmek hoş olmasa gerek.
|
Karşındaki yahudi dahi olsa iftira atılmasına dinimiz musade etmez.
Dediğin gibi satışları düştüyse, kola pazarında bir daralma olmuş demekki çünkü hala cocacola daha çok satıyor.
Çevremde senin gibi düşünüpte kolayı içmeyenler var. Topluca pikniğe gittiğimizde ayran almayı unuttuk, baktılarki başka çare yok, susuz kalmaktansa yahudi malını içtiler.. ee bikereden birşey olmaz ;)
|
|
|