Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2008, 12:40   #2
Kullanıcı Adı
İnsan
Standart NAZIM HİKMET'İ ANMALI MIYIZ?
Alıntı:
Ben zaten necip fazlın geçmişine ait olduğunu söyledim birtakım şeyleri...Ama onun değişmesi bunları yapmadığı anlamına gelmez....hadi fikirler konusunda haklısınız derim fikirler soyut onları göremezsınız... ama şiir orada yerlı yerınde duruyor...bu şiiri yazmış mı yazmış..şuan kitapçılar da satılıyormu evet...o halde bitmiştir benim için ne zaman yazdığı beni ilgilendirmez....

Ve bir anda bu derece dönen birinin de sağlıklı bir durumda karar verip vermediğindende şüphe ederim...

İster kedi deyin ister köpek ister necip fazılın o iğneleyici karşısındakıne en ufak saygısı olmayan laflarından bırını söyleyin bu benım ıcın bir şeyi değiştirmez...ben bir insan için ustad diyeceksem en iyi diyeceksem soyunu sopunu her birşeyini ararştırım...ve bu noktada bu hiç de iyi bir geçmişe sahip olmayan bu adam sanata çok büyük katkıları olmuş bir türk yazar olarak çok saygı duydugum biridir fakat benim için çok farklı biri bir ÜSTAD değildir...
ÜSTAD NECİP FAZIL hidayete ermeden önce bohem hayatı geçiriyordu lakin bu olaylar geçmişte olmuştur.Ve geçmşini karıştıranlara söylediği sözü arkadaş söylemiş.O eski şiirleri kitapçılarda stılıyorsa benim için bitmiştir diyorsunuz benim için de "Allah Diyene" şiiri kitapçılarda satıyorsa olay bitmiştir,geçmiş bitmiştir.
Şunu unutmayın ki ÜSTAD NECİP FAZIL önemli bir kurum tarafından "ŞAİRLERİN SULTANI" ünvanını almıştır şimdi sizin geçmişini karıştırarak yaptığınız "TERBİYESİZLİK" Necip Fazıl'ın büyüklüğünü örtmez.Altına çamur sıçrasa da altın altındır.Senin ÜSTAD'dan şüphe duyman bizim için önem teşkil etmiyor.Siyasi düşüncelerini eleştirebilirsin ama şairliğini,sağlıklı düşünmesini eleştiremezsin.Çünkü o seviyede biri değilsin.Kaç kitabın var kaç şiirin var kaç kişi senin peşinden koşuyor fikirlerini dillendiriyor kaç tane fikir klübün var düşünce de yeni bir çığır açtın mı?
Cevabın hayırsa susacaksın.Necip Fazıl'ın sözlerini,şiirlerini ve en önemlisi geçmişini tartışmaya açamazsın.Sen deme ÜSTAD hatta sen ağzına bile alma Necip Fazıl'ın adını o birşey kaybetmez milyonlar ona ÜSTAD diyor.
İnsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla