NAZIM HİKMET'İ ANMALI MIYIZ?
Bir sanatçı hem geçmışıyle hem geleceğiyle örnek olmalıdır ınsanlara.....bu bir....
ikincisi bu benım görüşümdür..ben gayet saygılı bir şekilde ifade ettim kimseyi sevmek zorunda değilim bundan dolayıda kımse bana TERBİYESİZ diyemez...çünkü ben kendısıne hakaret etmedim...bu insana saygı duydugumu belıttım türk şiir tarıhı açısında çok önemlı oldugunu belırttım..ama benım sanatcıda aradaıgım krıterlere uymadıgı ıcın gözümde üstad değildir dedim..ve yine derim...ve bu kişşisel düşüncemden dolayı da kımse kendınde bana hakaret etme hakkı bulmasın!!!
Bir sanatcıyı beğenmem yada begenmemem için bir çığır açmam gerekmıyor arkadaşım...onlar zaten sanatlarını tüm insanlıga yapıyor...sadece aydınlara yada sadece çok çok çok başarılı fikir adamlarına çığır yaratan kesıme değil tüm insanlıga...ve bu noktada onları okuyan tüm insaların onları eleştırme hakkı vardır...benım de vardır...zaten sanatcılar oncelıkle elestırılmeye açık olmalıdırlar....buna ÜSTADINIZ necip fazlda dahil....
Bana terbiyesiz diyerek asıl sizin yaptığınız çok büyük terbiyesizlik..kimseyi sevmek zorunda degılım...
Bazı kesımlerın Mustafa kemale yaptıgı gibi kimseyi putlastırmayın lütfen...
|