Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-25-2008, 13:38   #72
Kullanıcı Adı
parabol
Standart NAZIM HİKMET'İ ANMALI MIYIZ?
Necip fazıl ve Nazım hikmet karşılaştırılmaz diyen arkadaşlarım sizin yaptığınızda bir çeşit karşılaştırma değil mi??

Ayrıca ben bunu durup dururken yapmadım ki arkadaşın biri ikisininde adını kullanmış bende buna cevaben karşılaştırdım absurt bir durum yok yani....

Bakın aynı arkadaş mehmet kifin adınıda kullanmıstı ona bir şey dedim mi tepki gösterdim mi...hayır...neden çünkü mükemmel olmasada mükemmele yakın bir insan...her yönden....

Hiç bir insan mükemmel değildir elbette her kesein hataları vardır...ama mehmet akıfin necip fazıl gibi göze batan yanları var mı?? ben ortada absürt bir şey göremiyorum...

Ayrıca açıkçasını söyleyeyim ben uçlara karşı bir insanımdır..ve necip fazıl hayatının her döneminde her iki düşünce içinde uç olmustur..ne yalan söyleyeyim ben değişim yapmış necip fazılıda çok sevmem..çünkü uçlar hep zarar verır vatana ve bize...

Nazım hikmeti yine savunmuyorum ama vatan haini diyede anmak hiç doğru değil kaldıkı şimdikilerle de kıyaslarsak topunu ülkeden atmak gerekir ;)....ama dediğim gibi şiirlerini çok sevsemde o da hatalarla dolu bir kimse ve onuda çok büyük bir üstad olarak göremem...bilmem anlatabıldımmı...

parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla