Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-30-2008, 15:24   #274
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı

Cümlelere bakın , tam Siyaset konuşulabilecek bir üslup ! Tebrik ediyorum sizi..

Yıllar yılı biz Devletimiz için , çabaladık . Milletimizin huzuru için yola başımızı koyduk . Binlerce Şehit verdik . Sırf Komünist Sistem Ülkemizin başına çöreklenmesin diye... Asıldık sehpalarda , kaçanlardan olmadık. Ne içün yaptık ? Sizin bu yakışıksız tabirlerinizi duyalım diye değil elbette , buna inanmanızı isterim.

Size yaptığımız icraatları getirsem ne olacak ki ? Bakınız , Önyargı başlamış dahi.. Siz saymışsınız işte bizim neler yaptığımızı... Önyargılı davranıyorsunuz , Bu şekilde Önyargı ile Siyasi konuları sizinle irdeleyebilmemiz mümkün değildir.


Selametle...
"Asıldık sehpalarda , kaçanlardan olmadık. Ne içün yaptık ? Sizin bu yakışıksız tabirlerinizi duyalım diye değil elbette , buna inanmanızı isterim."
Bu uğurda savaşanları yani GERÇEK Ülkücüleri tebrik etmez saygıyla anarım. Size soruyorum, şimdi Ülkücülük var mı? Ben göremiyorum da, Benim gördüğüm şimdiki Ülkücüler genelde haraç topluyor, çete elemanlığı yapıyor, beline bir silah takıyor onun bunun hakkına giriyor ve ben Ülkücüyüm diyip kasım kasım kasılıyor. Sizce suç bizde mi yoksa Ülkücülüğün adını lekeleyen Sözde Ülkücülerde mi?

Bahsi geçen ve azınlıkta kalan Sözde dediğiniz kesimi ele alıpta Genel'i Yargısız infaza tabii tutmak ne derece doğrudur ?

Gördüğüm demişsiniz , siz en iyisi biraz dışarı çıkın hep çevrenizde olduğunuz için geneli görememişsiniz.
Beytullah2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla