Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-30-2008, 16:55   #10
Kullanıcı Adı
parabol
Standart CEMAATLER VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Genel intibaa imiş , nereden biliyor sunuz siz ? Sormam da bir mahsur yoktur umarım .

Genel intibaalar genelde genelde genel özelliklerden bahsederken genel olarak kullanılır. Hani insanlar arasında...Nerden bildiğimi genelde tahmin etti insanlar. Mesela Türkler genel olarak disiplinsizdir, tembeldir vs.. Anlatabildim mi? Camianızı ayıplamıyorum ama bu tip yönelimleri inkar ederek garip oluyorsunuz.
.

Türkler genel de tembelmiş , disiplinsizmiş . Rica etsem , Kanıtını sunabilirmisiniz ? Bununla ilgili bir döküman ve araştırma var mıdır ? Sürç-i lisan mı yoksa ? Nereden öğrendiniz bu bilgileri , yoksa işkembe-i kübradan mı çıktı ?

Farzedelim ki eleştiriniz de veri olarak vermiş olduğunuz bilgiler doğru ;

Türkler'i genel boyutu ile ele alıyorsanız ki , Ak Parti'li zümre de bu söylediklerinizin içersinde yer alacaktır . Bence , Siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz .

Türklere disiplınsız demek tembel demek olmamış sanki...bunu kabul edemem...Milletimle gruru duyuyorum..Şuan bu durumlarda olmamıın nedeni dürüstlüğümüz bence...çünkü artık svaşlar er meydanında yapılmıyor..masa başında binbir hileyle yapılıyor ve bizim aklımız hileye hurdaya basmıyor....

Biraz yanlış geldi bana senin söylediğin LüGaT...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla