07-01-2008, 16:05
|
|
|
CEMAATLER VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
TÜRK milletinin akpartiye yüzde 47 oy vermesini göbeğini kaşıyan adam olarak değerlendirenlere ateş püskürenler,bu gün bakıyorumda TÜRK milletini disiplinsizlikle tembellikle suçluyorlar.bu kara cahillikten başka bir şey değildir.
bu suçlamanın kaynağını biliyorum ben aslında.ATATÜRK ün TÜRK milletine seslenirken ''TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR,TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR'' demesini içine sindirememektir bunun kaynağı.
bu millet yeri geldiğinde 7 düvele karşı kahramanca mücadele verdi.bunu nasıl yaptı?dağılmış bir orduyu önce düzensiz birliklerle sonra düzenli orduyu kurarak yaptı.bu mücadeleyi disiplinsiz ve tembel bir millet veremez.
|
Göbeğini kaşıyan adam vs... gibi dostlarınızın söylemleri birer hakarettir. Ama bu milletin bir müntesibi olarak tembellik ve disiplinsizlik hastalığımız olduğunu , ırkçı pörsümüş yararsız bir zihniyete inat, kabul etmek millet için hayırdan başka birşey değildir. Mesela "Türkün aklı sonradan başına gelir" de bir Türk atasözüdür ve öz eleştiridir. Gerçekten de öyle, herşeyi sona bırakırız, disiplinsizliğimizin eseri. Benim milletime olan sevgim, Allah'a olan sevgimle karışmadığı için onun kusurlarını da biliyorum. Kusursuz olmayan tek varlığın ne olduğunun farkında olma meselesi, siz öğrenene kadar çok geçecek anlaşılan.
Atatürk'ün arkasına sığınmak, hani külah ve silah yerine kullanmak size çook yakışıyor, devam edin garip ülkücüler.
Ben bu millet tarihin her döneminde her an tembel olmuştur ve genlerine tambellik işlemiştir demediğime göre son paragrafın ancak seni bağlayan bir fiyasko. Sıcak başına vurduğu için olsagerek.
|
|
|