Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2008, 20:40   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Dumanlı, Yılmaz'a yaranabilir mi?
Ekrem Dumanlı' nın amacını çözebilmiş değilim...
İkide bir de Vakit' i eleştirmenin ne faydasını görüyor acaba...
Son zamanlarda Zaman yazarlarının yazılarını okudukça, ''Zaman GAzetesinin memleket meseleleriyle, insanların huzuruyla, demokratik sürecin işleyebilmesi için atılan adımlarla vs. vs. hiçbir alakası yok. Sadece ve sadece düşündükleri; bağlı bulundukları cemaat.'' hissine kapılıyorum. Neden derseniz. Ali Bulaç ile Hüseyin Gülerce ne diyor. '' Fethullah Gülen' e verilen beraat kararı, kapatma kararına verilecek olan tepkileri azaltır'' Yahu arkadaş dostmusnuz düşmanmısınız. Kimi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Kime cesaret veriyorsunuz. Bu memleket insanı sadece Fethullah Gülen' e beraat verildi diye kendi değerlerinden mi vazgeçecek. Ya da her Ak Partili aynı anda sizin cemaatinizin üyesimidir ki tepkiler azalsın. Böyle bir açıklamaya ne gerek var...
Ayrıca ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' tarzı yayın politikası devam ediyor. Ekrem BEy kartel medyasından birini eleştirebilmek için Vakit gazetesini kendine hedef seçmiş. Ama sanırım ona verilecek en güzel cevabı, Turgay Yener söylemiş...

Alıntı:
Keşke bugün Vakit için “Ne kadar ayıp ve ne kadar çirkin” ifadelerini, milletin başörtülü olarak tercih ettiği ve oy verdiği Nesrin Hanım, başını açarak yemin etmek zorunda kaldığı ve daha sonra “İçimden gizli gizli ağladım. O gün kendimi çıplak hissettim” dediği gün ve Merve Kavakçı’ya da TBMM çatısı altında “Bu kadına haddini bildirin”, koro halinde “dışarı, dışarı, dışarı” diye höykürüldüğünde yazabilseydiniz.
Ne diyelim, Allah ‘arkadaşım’ dediğiniz M. Yakup Yılmaz ile muhabbetinizi arttırsın. Keşke, ‘medeni insan’ Yılmaz’a gösterdiğiniz hoşgörünün binde birini Hocaefendi’yi savunanlara da gösterseydiniz.