forum ikiye bölünmüş kimisi protesto edilmeli diyor kimisi edilmemeli gibisinden bir şeyler yazıyor.
protesto edilmesine karşı olanların, protesto edenler için "cahil, saçmalıyor, bir şey bilmiyor" gibi tabirler kullanmaları hiç hoş olmamış.
ayrıca ben bu yazıyı google'dan kopyala yapıştır yapmadım. kopyala-yapıştır yapmayı da pek sevmem. kişi özgün olmalı. elimde böyle bir metin vardı. bu konu hakkında diyeceklerimi çok iyi şekilde karşıladığı için forumda paylaşmak istedim.
bizim için "iki laf edemiyorlar da kopyala-yapıştır yapıyorlar" diye tabir kullanıyorsunuz. bizim gibi düşünenler için yazdıklarımıza "deli saçması" diyorsunuz. sizi diğer konularda hiç böylesine ateşli bir savunucu olarak görmedim. siyonizme hizmet eden hiç bir ürünü kullanmam. eğer bu yaptığım "deli saçması", "cahillik", "bir şey bilmeme"yse öyle düşünmeye devam edin.
ayrıca şu düşüncenize bayılıyorum. hani protestoyu savunanlar için diyorsunuz ya: "kardeşim protesto edecegine, git yahudiler gibi kaliteli ürün yapta biz de onu kullanalım". ne kadar harika bir görüş

sizler çok akıllı, çok şey bilen, "deli saçması" denen şeyden eser taşımayan muazzam, çağdaş insanlarsınız!