Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Kültür milliyetçiliğinden ne kadar uzak olduğunu ... ırka ön yargım var diyerek açığa vurmuştun ya, niye kendini zorluyorsun bu kadar
Kaldı ki kültür milliyetçiliği "benim ırkım kutsaldır, hiçbir kusur olamaz, ben ırkımla herkese karşı övünürüm, diğer ırklar önümde diz çöküp üstünlüğümü tanısın" manasını içermez. Allah'ın kutsal demediği hiçbir şey kutsal değildir. Kutsallarınızı gözden geçirene kadar bunu anlamayacaksın. Şimdi gayri ahlaki önerilerini kendine uygula, bence işe yaramayacak ama dene ;)
|
bu millet peygamber efendimizin istanbulun fethedileceğine dair mücdesini yerine getirmiş,onun övgüsüne mashar olmuş bir millettir.elbetteki milletimle övüneceğim.eğer yüzyıllardır islam sancağını dünyaya bu millet hakim kıldıysa bu milletin diğer milletlere göre bir üstünlüğü vardır demektir.bu biyolojik üstünlük değil takva üstünlüğüdür.bu dünya da müslümanlığın yaşandığı bir ülke varsa orası da TÜRKİYE dir.ben bunlarla gurur duyuyorum.
ama sen her fırsatta TÜRK milletini aşağılamaya çalışıyorsun.çünkü senin arzuladığını müslümanlık şekli sapkın müslümanlık.tıpkı renösans ve reform öncesi avrupasının hristiyanlığında,bu günün arap topraklarında olduğu gibi,şeyhler şıhlar mollalar varlık içinde,yer altı kaynaklarını siyonistlere peşkeş çekip 10 larca kadınla haremlerini kurup zevki sefa içinde yaşayacak.bir yurtdışı ziyaretine 10 larca uçak yüzlerce bavulla gidecek.halk sefalet içinde sürünecek...işte bu dediğimiz müslümanlığı yaşayan milletlerden,TÜRK milleti herhalde takva olarak üstündür.
eğer sen oyle müslümanlık istiyorsan yar saçların lüle lüle,haydi sana güle güle.git orda istediğin gibi yaşa....