Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 00:55   #103
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart CEMAATLER VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Antiparantez aramızda bilimsel araştırmalara meraklı arkadaşlar için ayrıca Türklerin unutkan olduğu sonucunu veren bir araştırma yapılmıştı. Bunu da inkar edersiniz belki ama unutkan olmasa hala MHP diye bir partisi olur muydu?
:-* :-* :-* :-*

ve hala urgan atıp,kürsüde 'Ak Parti ve emperyalist iş birlikçileri....' diye başlayan cümleler kurmaktan başka siyasetten anlamıyorlar...

kavgaya gelince en iyi bildikleri iş.....

bölüm açalım teker teker kavga dövüş, alet edavat çeşitlerini dökülmezlerse ben de bunları tanımıyorum.....

daha önce de anlatmıştım....kantini boşaltmaya kalktılar (tabii ben çıkmadım tek kaldım) neden? çünkü ellerinde döner bıçakları kavgaya gidiyorlar...

cemaatten falan anladığınız yok...milliyetçilikten hiç anlamıyorsunuz...

azıcık milliyetçi olsaydınız -tüm yapmadıklarınızdan geçtim- en azından Türkçe olimpiyatlarını desteklerdeniz...

ama sizin erkek! liderlerinizde nerede o yürek >
yani o olimpiyatları izlemesek yutturacaksınız.o olimpiyatlara mhp yi temsilen meclis başkanvekili sayın meral akşener gitmedimi.siz izlememişsiniz o olimpiyatları gelmiş burda iftira atıyorsunuz.bunu şimdi bana izah ediniz.

maalesef bahsettiğim ilgili haberi bulamadım ama araştırmaya devam edeceğim...bulduğum anda da eklerim ;)

eğer meral akşener dediğiniz gibi katıldıysa kendisini tebrik ederim...

fakat bu mesajı yazarken kastettiğim daha genel birşeydi...

en basitinden son yapılan olimpiyatı ele alalım...başbakan hem katıldığı açılışlarda hem de grup toplantısında değindi..memnuniyetini ve gururunu ifade etti...

baykal kendisine yakışanı yaptı...kin ve nefretini kustu....

peki ya bahçeli? sadece sustu...'ben susarım gözlerim konuşur' diyorsa bilemem...ben ne demek istediklerini anlamıyorum 8)

Türkiyedeki bir çok sarsıcı olaya sessiz kaldığı gibi yine sustu...desteklese bile bu suskunluk fayda vermez...

ben isterdim ki madem milliyetçi! sayın bahçeli çıksın ve bir ödül de o versin....

ama nerdeeeee!!!!yoksa 'irticacı' diye yafta yemekten mi korkuyor...

insan düşünmeden yapamıyor ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla