Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 03:01   #302
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
mhp yi bu tasarıya verdiği destekten ötürü protesto etmeye gelen emekli subaylar derneği üyeleri tartaklanmıştır.tekbir nidaları ile.bunu yapabilecek bir tane parti gösterin bana.
faşistsiniz işte...bu da senin dilinden ispatı :-*
Alıntı:
akparti den kim çıkıp genelkurmay başkanının demecine tepki gösterebilme cesaretini göstermiştir.asıl samimiyetsizlik akpartide var bu hususta.neden ölümüne sahip çıkılmıyor davaya...
genelkurmayın haddini aşan açıklamaları karşısında dik duruşumuz su götürmeyecek bir konudur...e- muhtıradan beri bkz hükümet sözcüsü cemil çiçeğin açıklamaları....
daha ne kadar ölümüne savunacaktık bilmiyorum partiye kapatma davası açıldı...arkasında durup bu yüzdense bizi de kapatın diyemdiğiniz o dava varya....şimdi Ak Parti kapanmasın onlara yarar diyebilecek kadar demokrasiden nasibini almamış bir partisiniz...

apo konusuna gelince....siz hükümetteydiniz ve paşa paşa bahçeli imzaladı...ayrıca biz idam kaldırıldı diye etrafta sızlanmıyoruz...kaldırdığınız idamı alanlara urgan atarak geri getireceğinizi söyleyen sizsiniz...yani sizin derdiniz yine kendinizle....bu sorunu aşınca çıkın karşımıza siyaset yapalım ;)

Alıntı:
Abdullah Gül-(Bir zamanların geçici Başbakanı idi),
son olarak bu tanımlamandan ötürü seni kınıyorum...provokatif olmayan bir insan bunu yazmaz...nerede olduğuna iyi bak kendine gel...başbakanın siyasi yasağının kalkacağı ortada bile yoktu...bu hareket sizin mantığınızın alabileceği,siyasi tarihinizde görebileceğiniz bir şey değil...eğer başbakan gelemeseydi abdullah gül hep olacaktı...onun yaptığı vefadır kardeşliktir...tabii siz vefayı sadece istanbulda bir semt olarak bilmiyorsanız anlarsınız ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla