Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 19:50   #20
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Tam 4 gün sonra darbe olacaktı!
Alıntı:
düsünen_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
düsünen_genc Nickli Üyeden Alıntı
hangi sözü söylemisler

Tolon Paşamız tayyip e hain dedi diye icerde olmasın?

Turkiye tarihinde hic bir emelki general darbe yapamaz bastaki generaller izin vermez adam zaten emekli olmus isi bitmis

omu darbe yapacak
Darbeyi öven ben değildim heralde..
Darbe yapmak için çalışmalar yapanda ben değilim Şu Ayışığı Sarıkız darbesi kim tarafından planlanmışdı.. Kanıtlanmadı mı..
Senin gibileri hergün geliyor buraya aynı hikayeler istediğiniz olmadı Akparti davasında yargı ya bağımsızlık diyordunuz şu anda nedense tam tersini düşünmeye başladınız..

Boş bilgilerle burayı gelme boşuna cevabını alır geri dönersin..
kanıtlandımı ? nokta dergisi iddaa etti pasa benim degil dedi.
pasa kabullenmiyor sorusturma acılmasınada gerek olmadıgı acıklandı simdi pasa mahkemeye cıkıp suclumu bulundu?
kesilen ceza ne mahkemeler ne zaman olmus?
tabi sen kendi beyninde kendi kendine ceza kesmis olabilirsin
sendeki bilgi ölcerle ölc bakalım kendi puanınıda sonra konus 5dakikada insanları tanıma kabiliyetine ermissin
Ne kadar savunursan savun ne kadar umutla beklersen bekle sonları imralı o kadar.. Bunun gibileri TSK nın ismini yıpratıyor..

Eğerki Nokta dergisinin yapdıkları yalan olsa idi bugün nokta dergisi yetkilileri içeride olurdu.. Onlar aklandı ama dokunulamayana dokunuldu artık bundan sonrasına bakalım.. Biz inanıyoruz Türkiye pisliklerden kurtulacak Siz diyorsunuz biz yarı demokrasi ile yaşamaya alışdık..

Sen alışmışsın sen meraklısın postal yemeye ama bu halka bunları yapmaya kimsenin hakkı yok..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla