Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2008, 19:36   #354
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
r.firdevs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
böyleleri adamı dağa çıkartır. kimse sıcak yuvasını evini arkadaslarını bırakıpta daha çıkmak istemez. firdevs gibileri görünce dağa çıkanlara hak veresi geliyor insanın !!!!!

tövbe tövbe.

kürt çocukları Türk askeri vursam diye sabırsızlıkla bekliyormuş!!! bu kadar terbiyesizlik olur mu? haddini bilmez dengesiz
burasının düşünce özgürlüğü olan biryer olduğunu sanıyordum demek ki her fikrimizi söylemeyecekmişiz.Gerçi bizim ülkemizde mahkememizde bile özgürlük yok burada mı arıyorum...ben kimseye hakaret etmedim sadece fikrimi söyledim siz de bana hakaret edemezsiniz!

fikirlerinde bir sınırı vardır. 15 milyon kürde hakaret ediyorsun. üstelik söylediklerinde zerre kadar doğru yok.

bölücü müsün kızım sen? ne gerek var böyle ayrımcılık yapıyorsun? herkes fikrini söylemeli diyorsun. bir kürt çıkıpta babasının dedesinin askerlerden neler çektiğini samimice anlatsa ve bunu yaparken Türk ırkını genel olarak alsa hiç mi itiraz etmeyeceksin.

daha 4-5 sene önce benim şırnaklı arkadaşımın ailesinin 5000 dönümlük toprağına askeriye el koydu. sebebi stratejik noktaymış. kendilerine lazımmış felan filan. adamlar madem askerime lazımdır alsınlar fakat ücret ödemeleri lazım ki biz de mağdur olmayalım. dediler. bu en doğal hakları değil mi? ama bekledikleri olmadı askeriye 5000 dönüm arsa için tek kuruş vermedi üstelik hakaret etti. bu adam kalkıp askere aşık mı olsun? askere sevgi göstermesini ne bekliyorsun? Ak Parti neden seviliyor kürtler arasında? neden Ak Parti kürtlerde 1 numaralı parti. kürtlere saygı gösteriyor da ondan.

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla