Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
r.firdevs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
özgürtutsak Nickli Üyeden Alıntı
ben de tam tersi bi yerdeyim.bulunduğum yerde kürtler yok tek kürt benim ve bana terörist yaklaşımlar bazen oluyor.ben bir din görevlisiyim.benim hakkımda nasıl olur da öyle düşünürler.ama işte bazı görüşlere körü körüne bağlanma düşünmeden tartmadan insanları yargılama var ya bizde işte biz bunları aşmalıyız öncelikle.bazı konularda genelleme yaparken iyi düşünmek gerekir.zaten bize düşman olanlar bizi bölmek istiyorlar.bu tür düşünceler de bunların sonucudur.
|
ben de ırkçı değilim derken bunu kastetmiştim.kimseyi kürt doğdu diye yargılamam,sonradan yapılanlara bakarım.olması gereken de budur.
|
kardes su cümle bile belli basina irkcilik kokuyor "kimseyi kürt dogdu diye yargilamam" bu cümle yönünde düsünmeyi birak bu cümleyi aklindan gecirmen bile bence önyargili olmandan kaynaklaniyor.
Aslinda senide anliyorum yasadigin ortam sartlari böyle düsünmeye yönlendirmis ancak sunu asla unutma senin cevrende yasayan bölücüler asla kürtlerin temsilcisi olamaz nasilki cankayada yasayan bir basörtülü oradaki insanlar üzerinden bütün türkiyedekileri yobaz görmemeliyse sende senin cevrenden yola cikarak o insanlari zan altinda birakmamalisin yoksa yanlis anlasilirsin ;)..
Seni ilk üye oldugun zamanlardan hatirliyorum o zamanlar bu kadar asiri degildin evet türkcülük damarin vardi ama irkcilik damarin yoktu diye hatirliyorum, yoksa yanlis mi hatirliyorum ;) (bu arada eski nickim mavera)
|
evet doğru hatırlıyorsunuz neyse eleştirmekte haklısınız çünkü burası bu düşüncelerin paylaşılacağı yer değil galiba...insanlar birbirine 'sana şu parti daha uygun' deyip bu kadar aşağılayabiliyorsa karşısındakini bir daha burada görüş belirtmeyeceğim..ayrıca samimi olmadığıma inananlar varmış kimseyi inandırmak zorunda da değilim..çünkü HERKES İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRDÜR