Tartışıyorum...Darbe Günlükleri ne ifade ediyor?!
Ergenekon gerçekten, atlatılması gereken bir zor dönemi ellerimize tutuşturmuştur, bu oluşumun içinde olanların çoğu hep aynı zihniyetin ürünü kimseler." Suçunuz nedir" sorusuna Sinan Aygün'ün " suçumuz Atatürk'ü sevmek" , cevabıyla karşılık vermesi, yine bu zihniyetin sıkışınca ezberlediği binlerce süslenmiş cevablardan en iyi seçilmişidir. Ama tutklanması gösteriyor ki, suçu sadece Atatürk'ü sevmekle kalmamış, bu sevgisiyle yolu şaşırmış; devleti hedef almıştır..
Ama gerçekten Ergenekon, son zamanlarımızın en iyi operasyonu ,üzerimize her daim çökmek için tetikte bekleyen darbe bekçilerini deşifre etmesi bakımından üzerinde durulması gereken bir konudur.
Tutuklananların dosyalarında , bilgisayarlarına kayıt geçilen darbe günlükleri ise, ne kadar büyük nimet bizim için. Yahu, hem işkence yapan, hem de bunun günlüğünü tutan zalim hükümdar gibilerinden tavırlardalar; bu kadar rahat olmaları beni şaşırttı.
Ben yine de Ergenekon 'un gerçekten hedefine varması için duacıyım, malum burada bir C.H.P , bir Abdurrahman Yalçınkaya gibileri varsa; hep biz yine susuturulan oluyoruz..
selam ve dua ile
|