Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 22:10   #54
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Standart Tartışıyorum...Darbe Günlükleri ne ifade ediyor?!
Ergenekon gerçekten, atlatılması gereken bir zor dönemi ellerimize tutuşturmuştur, bu oluşumun içinde olanların çoğu hep aynı zihniyetin ürünü kimseler." Suçunuz nedir" sorusuna Sinan Aygün'ün " suçumuz Atatürk'ü sevmek" , cevabıyla karşılık vermesi, yine bu zihniyetin sıkışınca ezberlediği binlerce süslenmiş cevablardan en iyi seçilmişidir. Ama tutklanması gösteriyor ki, suçu sadece Atatürk'ü sevmekle kalmamış, bu sevgisiyle yolu şaşırmış; devleti hedef almıştır..

Ama gerçekten Ergenekon, son zamanlarımızın en iyi operasyonu ,üzerimize her daim çökmek için tetikte bekleyen darbe bekçilerini deşifre etmesi bakımından üzerinde durulması gereken bir konudur.

Tutuklananların dosyalarında , bilgisayarlarına kayıt geçilen darbe günlükleri ise, ne kadar büyük nimet bizim için. Yahu, hem işkence yapan, hem de bunun günlüğünü tutan zalim hükümdar gibilerinden tavırlardalar; bu kadar rahat olmaları beni şaşırttı.

Ben yine de Ergenekon 'un gerçekten hedefine varması için duacıyım, malum burada bir C.H.P , bir Abdurrahman Yalçınkaya gibileri varsa; hep biz yine susuturulan oluyoruz..

selam ve dua ile
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla