Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 18:37   #33
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Kim bu genç siviller...
Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar çok abartıyorsunuz.....
Darbeye hayır derken kimisi zafer işareti kimisi de şehadet işareti yapıyordu. Hem darbeye karşı beraber olalım diyeceğiz hem de düşüncenden vazgeç diyeceğiz. Bu çok saçma....
Orda hiç bir siyasi düşüncenin bayrağı yoktu. En ön safta ben de katıldım o yürüyüşe. Bir tarafımda eşcinsel biri vardı, bir tarafımda yerel kürt giysileri giyen başında puşi olan ve sağ işaret parmağıyla darbelere hayır diyen biri vardı. Başörtülü öğrenci arkadaşlar, sol fraksiyonlu düşünce mensupları da vardı. O gün atılan sloganları söyleyeyim size...
Biz, darbeleri ,durdurabiliriz
Darbe istemiyoruz
Dur de, dur de, darbelere dur de...
Güzel birşey....

Bir de Parabol adlı hanımefendi DTP'ye karşı önyargılı. O da siyasi bir parti. İnsanları dağa değil, siyasetin içine çekersen ellerinden silahı bıraktırabilirsin. Siyasal, yasal ve hukuki çerçevede bırakın istediklerini söylesinler, içlerini boşaltsınlar. Ne dediklerini, ne istedikleri anlayalım. Fanatiklik önlenmiş olur....
Birincisi DTPnin kapatılmasını istemeyenlerdenim....çünkü arkamızdan yapcaklarına ne halt yediklerini görelim diye...

Ama ön yargıya gelince bu ön yargıdan öte birşey..Ön yargı bilmeden araştırmadan laf olsun diye tavır koymaktır...Bu farklı bir durum DTPden nefret ediyorum...CHP bile bir saygı barındırır gözümde ama dtp asla.....Çünkü DTP teröristlerin partisidir...PKK ya terör örgütü diyemeyen hainlerin topluluğudur..onun için ön yargıdan bahsetmeyiniz (şimdiden uyarıyorum bu kürt olarak gelmesin önüme kürt demedeim pkk dedim kürtler bizim kardeşimiz)....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla