Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-18-2008, 16:10   #9
Kullanıcı Adı
Mucahid
Standart Erbakan ve Fethullah Gülen
Selamünaleyküm Sevgili arkadaslar basta konu olmak üzere butun yorumları okudum.Bende acizane birseyler ifade etmek istiyorum.Degerli beyefendiler degerli hanımefendiler ben bu konu üzerine sunları ifade etmek isterim.Bizler daha ne kadar bir birbirimize camur atmaya devam edecegiz.Ben BİR MİLLİ GÖRÜSCÜYÜM ama SAYIN Fethullah Gülen Hocaefendiyi takdir ediyorum.Sayın Hocam Asrın Lideri Necmettin Hocam'ı da seviyorum.Bu tartısma Konusu tamamen gerekirsiz diye dusunuyorum.Diger bu nokta sa ya arkadaslar cemaatler olsun vakıflar olsun birbirimize camur atmak yerine dua edelim Allah yolunuz daim etsin.Allah muvaffak etsin diye.Eger bizler birbirimize camur atmaya devam edersek bir arap boyu yol alamayız.Bunu aksini savunan varmı.Arkadaslar Ben MİLLİ GÖRÜSCÜYÜM diye diger Cemattelere dusmanlık besleyecek degilim.Tam aksine hosgörülü karsılıyorum.Onların bilgilerinden istifade etmeye caba harcıyorum.KENDİMİZE GELELİM DUSMANLIK YERİNE DOST OLALIM.Ara da bir bende kızıyorum insanlar'a ama o cematte LİDERİNE Degil.BEN SAYIN ASRIN LİDERİ HOCAM NECMETTİN ERBAKAN'A DA SAYIN MEHMET FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDİYE ALLAH HAYRILI UZUN ÖMÜRLER NASİP EYLESİN.ALLAH HER İKİSİNDEN DE RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH BU ÜMMETE ÜMMET KARDESLİGİ BİLİNİCİ TEKRAR DAN NASİP EYLESİN.
Mucahid isimli Üye şimdilik offline konumundadır