Erbakan ve Fethullah Gülen
Aslında olay basit , burada konunun başlangıç safhasının ne kadar yanlı oldugu gözler önündeyken bizler yine de konuşalım.M.Fethullah GÜLEN bir sohbetinde diyor ki ;
"Bazı kesimlerin müslüman alemine tefrika sokmak için bizleri gruplandırıp -cı,-cu diye adlandırması benim anama sövmelerinden daha çok zoruma gidiyor ! " bilmiyorum bu cümle sizlere ne anlatıyor ?
Olayın kökünü nereye dayandırısınız bilmem ama bazı kesimler bizlerim aramıza tefrika sokmak için bir takım isimlerle bizleri bölmeye calıştılar bizim kendinden başkasını müslüman görmeyen müslüman kardeşlerimizde oltaya geldi ! Sonuç , sanki bunu M.Fethullah GÜLEN istiyormuş gibi lanse ediyorlar.Kısacası bugün bile bazı müslümanlar ( ! ) bana Fethullahçı diyor ( ! ) . Benim cevabım ise gayet açık ;
" Hayır ,ben Hz.MUHAMMED(sav)ci 'yim .! "
Bu konu tartışmaya gerek olmayacak kadar zayıf temeller üzerine bina edilmiş uzatmaya gerek yok ! Ayrıca bir takım kişilerin konum tavan yapsın diye böyle birilerini tahrik edecek konular açmasını etik bulmuyorum.Herkesin dini kendine burada ekonomik,siyasi veya insan hakları vs vs tartısmaları yapalım.Bu konuları başka bir bölümde ( Dini konular ) orada enine boyuna yazarak tartısalım ,sonuçta burası din adına tartışmaların yapılacagı platform değildir !
Saygılarımla !
|