Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-29-2008, 23:32   #6
Kullanıcı Adı
FıRaT_34
Standart Tuncay Özkan'a şok karşılama..
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Tuncay Özkan'ı sevmem.Kemalist olduğuna inanmam.Popülaristtir.CHP kullandı.Onu sonrada silkip attı.Baykal çünkü kurt bir siyasidir.Kendine rakip yetiştirmez.Ancak yalnız kalan Özkan'a bu tepkiyi yersiz buldum.
kemalist efendi şimdi geriye yaslan,derin bir nefes al ve aşağıda yazdıklarımı tek solukta okursan tepki yerli mi yersiz mi! belki beynine tekrar oksijenin gelmesiyle anlarsın.

bu halkın;benim peygamberime hakaret eden benden değildir.TEPKİSİYDİ...

bu halkın;benim bacılarımın örtüsünden ötürü okuma hakları elinden alınan ve buna destek verenler benden değildir.TEPKİSİYDİ...

bu halkın;atatürk'e tek kelime eleştiri yaptırılmazken ALLAH'a KURAN'A PEYGAMBERE hakaretleri kişinin kendi tercihidir diyerek çanak tutanlarda destek olanlarda bizden değildir.TEPKİSİYDİ...

bu halkın;EZAN'dan rahatsız olan EZAN TÜRKÇE olsun diyenler bizden değildir.TEPKİSİYDİ...

bu halkın;her kelimesinde müslüman insanlara gerici yobaz örümcek kafalı diyerek zaten kendisini bu kesimden ayırmış olanlar bizden değildir.TEPKİSİYDİ...

kısacası dün gerici yobaz diyorsan kahrolsun ALLAH'ın kanunları diyorsan peygambere hakaret ediyorsan senden başkasını 2. sınıf insan görüyorsan ne işin var o küçümsediğin halkın arasında...

FıRaT_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla