Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-17-2007, 16:47   #8
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Cumhurbaşkanlığı olası sonuçlar!!!
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
pessimisticidea Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
ben şahsen dtp lilerin desteğini istemem dtplilerin oyları ile ilk turda seçileceğine 3. turda seçilsin
ileride başımıza dert olur onların oyları...
hayır bence öyle düşünmemek gerekiyo chp den kötü değiller.ayrıca ülkeye savas acmıs olmalarını tasvip etmemekle birlikte bu topraklarda emeqleri olduğunu anayasadan Kürt ibaresini cıkartarak hakszlığa uğratldkları yadsınamaz
Eksik olan Yanları Kürtlüğün savunuculuğunu pkk ya we onların destekcileri olan dtp li wekillere bırakmalarıdır Kürt halkının..

o wekillerin tabanını düşünmek gerek HALKı temsil ettikleri icin oyları değerlidir wermesinler diyemeyiz sayn demokrasi savunucuları...
+1..Zaten kürt halkı 22 temmuzda dtplilerin kendilerini temsil etmediklerini/edemeyeceklerini gösterdi güneydoğu ve doğu anadoluda..Ak Parti daha çok rağbet gördü dtpden..Bence de ben onların oyunu istemem gibi bir yaklaşım doğru olmaz.Eğer oy vereceklerse bu bir şeyleri ( demokrasi mesela ) birilerinden ( chp mesela ) çok daha iyi anladıkları ve yorumladıkları anlamına gelir ki bunu da kim yaparsa yapsın takdire şayandır...
dtp kürt halkını asla temsil etmiyor .dtp nin bu ülkede neyi temsil ettiği ortada.
her partide kürt kökenli mv. var.. ama onlar çıkıpta asla dtp liler gibi imralıyı meclis gündemine taşıyacağız demiyorlar....
benim bahseddiğim konu bu idi ben dtp lilerin desteğine ihtiyacımız yok diyorum...

onların en doğal demokratik haklarıdır. destek verebilirler...
İleride Abdullah GÜL için sıkıntı doğar düşüncesindeyim.. onun için dtp liler sayesinde seçilme taraftarı değilim..