öncelikle kaybettiğimiz yavrucaklar için Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
"Yasada 'Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun'da yer alan suçların bir kısmının internet ortamındaki yayın yoluyla da işlenebileceğinin gözönünde bulundurulması' hükmü de bulunuyor. Böylece İnternet ortamında Atatürk'e hakaret edilemeyecek."
sen burdan cok açık verirsin demokrat, senin sitenin 4/3 ü Atatürk'ü sevmiyor 10/9 uda tanımıyor, işin zor valla

birde, ben bahsedilen mesaja rastlayamadım (konya'daki üzücü olayla ilgili) ama mesaj yazdığını soylediğiniz kişinin (kral) yasaklandığını gordum... bir kişi yuzunden, üzülerek goruyorumki tüm CHP camiası beddualara hedef olmakta, tohumuna para mı saydık zihniyetiyle ağızdan çıkan beddualar elbet sahibine donecektir...
bu forumda dikkatimi cekti CHP ile ilgili, asılsız haber sayısı artıyor, kafasına göre yazı yazan bunu CHP lilerden aldım diye yapıştırıyor buraya, oda yetmiyor başka yerlerde karalama amaçlı kullanıyor... ve en onemlisi forumdaki yazıların değiştirilmesi olayı, bir uyemizin yazıları alehinizde iken lehinize değiştirmişsiniz ve kendisine ve savundugu değerlere hakaret içeren mesajlar yazmışsınız, gerçekten yakıştıramadım ve çok sinirlendim. chpgencligi forumu yoneticisine akpden gelen kişilerin adına mesaj yazmayı ve değiştirmeyi yani aynı şeyi yapmayı teklif ettim... kendisi bana çok heyecanlı ve sinirli olduğumdan dogru karar veremediğimi bunun bize yakışmayacağını soyledi ve elinde yetkisi bulunan bir kişinin yaptığı ayıbı bir başkasına mal etmenin dogru olmadığını dile getirdi. bu diyaloğu sadece bilginiz olsun diye yazıyorum... üstüne alınması gerekenler zaten kendini biliyor ve cevap yazacaktır...