Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2008, 21:29   #36
Kullanıcı Adı
kurban88
Standart Başörtülü kızlar neden Polis olmak ister!!!
"Kendi kulağını çek, başkasıyla uğraşma, zaten vaktin kalmaz."(Bir abimizin imzasından).Bu sana hiç birşey kazandırmaz.

Onları sırf başlarına örtü aldılar diye yargılamak, namus timsali göstermek hiç kimsenin hakkı değil.Kimse kendi kafasından insanların sırtına yük vuramaz, ancak kendi sırtınıza bindirme hakkınız var o yükleri.Diğerlerini rahat bırakın, bu düzende onların hiç bir suçu yok.Polis olmak istemek suç olamaz.Ancak onu o düzende polis olmaya mecbur edenler suçludur.

Kızları iradesiz birer varlık da saymıyorum, ama burada onları tartışma malzemesi yapmak bana hiç etik gelmedi, kim ne kazandı?Kaç kişi kınadı onları?Ellerine ne geçti?

Hepimiz Allah'a hesap vereceğiz.O kızlar da verecek.Böyle bir hesapları varken neden bir de toplumun onları etiketlemesi üzerine, o etiket dışındaki hareketlerinin hesabını vermek zorundalarmış gibi davranıyorsunuz?
kurban88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla