Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Düş... Nickli Üyeden Alıntı
toplumda dindar bayanlar tabiki olmalı cartman ama şu varki günümüzde olması gerektiğinden fazla ve islami ölçüler dışına çıkmaya basladı bu varoluş...
eğer biz hakkıyla islamı yasayan bir ülke olsaydık dediğiniz gibi heryerde türbanlı bayanların olması çok güzel olurdu ..
ama türbana bu denli önyargıyla bakılıp hala daha bir dr öğretmen mühendis sıfatı yakıştırılmıyorsa ya da iş yerlerinde karşı görüşte insanların bir takım rahatsız edici hareketlerine mağruz kalınıyorsa bence evde oturması daha hayırlı türbanlı bayanın ...
|
Bugune kadar bıze bunu asıladılar ama neden tersıne cevırmeyelım..Sız ogretmenınızın bırgun basortulu oldugunu bılsenız hosuna gıtmez mı yada esınızı emanet ettıgımız doktorun dındar olması ? Ben savasmak gerekır dıye dusunuyorum..Acıpta bozulan kardeslerım nefsının esırı olabılır ama bu cok zor bır gorev eger niyetine gore bir amel yapıyorsa onu biz terazide tartamayız diye dusunuyorum..Tartılacagın gunde bellidir arkadaslar
|
annem basörtülü bir öğretmendi(şimdi emekli) ve görevi süresince basını açtı belki bir çok kişiye hayırlı konularda vesile oldu ama bu uğurda basını açmasına değdi mi acaba? bunu hep düşündüm ben ...