Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-14-2008, 13:49   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Emine Ayna'da çok ağır tahrik!
Bu kanı bozuk teröristlere en güzel cevabı asker kendi Kürt halkı verecek inşaAllah.
Öyle bir zaman gelecek ki Kürt halkı bunların kanlarını yere dökecek,buna içtenlikle inanıyorum :-*
Bu kanı bozukları yüzünden olan kürtlere oluyor,önyargı oluşuyor,sokakta 2-3 kişi kürtçe konuşunca insan ister istemez hemen dikkat kesilip 'bunlar teröristmidir acaba' diyebiliyor.

Ama malesef cahil halkı arkalarına almışlar.
Ağrı'da askerlik yapan bir arkadaşım izne geldi 1 hafta önce.
Askerdeyken bir grup teröristti öldürmüşler pek güzel,1-2 kişiyide canı yakalamışlar.
Sorgulama sırasında (sorgulamayı tabi üst düzel askerler yapıyor,arkadaşım ise sorgulamayı okumuş) teröristin üniversite TIP okuduğu ortaya çıkmış.
'Neden daha çıktın' sorusuna teröristin verdiği cevap aynen şuymuş arkadaşımın söylediğine göre: ''ben kürdistanın sağlık bakanı olcam''

Askerler yine sormuş ''peki neden sağlık bakanı olmadında dağa çıktın ?''
teröristin cevabı: ''çok fazla sağlık bakanı vardı sıra bana gelmedi''

Herif tıp okumuş,en zor mesleği kazanıp okumuş.Bunu başarmak çok zor,insanlar dershanelerde terletmediği yer kalmadığı halde istediği yeri kazanmayı başaramıyorlar ama bu herif tıp bölümünü kazanmış.İşinde uzman olmuş.Kafası çalışmış,ama gerizekalılığından asla vaz geçmemiş.
Sen tıp oku,dağa çık,''sağlık bakanı olcam'' diye sıra bekle,sıra beklerken çatışmaya gir insan öldürmeye çalış,mağarada uyu yat kalk.

Böyle insanlar işte bunlar.''Ne nedir,neden yapmalıyım,bunlar kim,amacımız nedir,nereye gidiyorum'' vs vs gibi sorgulama yetenekleri yok.Sadece komut alan köpek gibi yapılanı yerine getiriler o kadar.

Gerçi köpek dahi verilen komutu gerçekleştirmeden önce durup bir düşünür ya,neyse :-*
İşte bu etkinliğe katılanlarda,emine ayna da dağda yakalanan tıp mezunu gibi ne yaptığını bilmeyenler.
Gerçi emine ayla nın durumu farklı,belki ajan belki başka bir şey :-*
Geri kalanı cahiliye cühela.