Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-20-2008, 22:07   #62
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Başbakanımızın Mutlaka Alınmasını İstediği 5 Belediyede Seçimler Nasıl Olur?
Alıntı:
tamer478 Nickli Üyeden Alıntı
izmir çankaya ruyanızda gorusrunuz tabi 2ton komur 3ton yiyecek lazım kisi başına ama işe bak çankaya dogalgaz kullanıyor örümcekler ilaclandı artık naparsınız bilmem
Anlaşılan senin 'beyin' yaşın büyük ihtimal 11-12 civarlarında.
Türkiye cumhuriyeti Laik,Demokratik,'Sosyal' Hukuk Devleti değil midir ? Atatürk ülkeyi bu şekilde kurmamışmıdır ?
Değilse eğer altını çizdiğim 'sosyal'i çıkartalım,insanlara yardım etmeyi kessin hükümet.

Türkiye'de fakir olan insanlar var,bu insanlar doğalgaz kullanamıyor.Ve bu insanlar her ay belli miktarda fakir oldukları için devletten maaş alıyorlar.Gerektiği zaman belediye tarafından kömür-yiyecek-para-giyecek gibi yardım alıyorlar.

Çankaya örümceklerden kurtuldu diyorsun.O zaman bu yardım alan insanlar,yani fakir olan vatandaşlarımzıın hepsi örümcek ? İnsanların fakir olmasından dolayı bu tanımı yapmış olmaz siz sözde Atatükçülere yakışır ancak.

Ve unutmamanı istediğim bir şey var,şuan bilgisayar başında poponun üstünde rahat bir şekilde oturuyorsan bunun sebebi 'örümcek' dediğin insanlardır.
İnsanlıktan nasibini alman dileği ile.

Geçmiş olsun.