Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-24-2008, 14:05   #31
Kullanıcı Adı
kemaldevvil
Standart "Saygısız" Alevileri Protesto Ediyorum...
Alıntı:
R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kemaldevvil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Recep Tayyip Erdoğan. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı
Bizim yolumuz hoşgörüdür . Sizin ne kadar hoşgörülü olduğunuzu da kendi iftarınıza katılmadığınızda gördük . Burada mamal okuma erkek . Sizin erkekliğiniz sözde ! Biz hoşgörülü olmasaydık her seferinde arkamızdan vurdugunuz halde sizi affetmez hepinizi yokederdik ve bu bizim hakkımız olurdu ! Bizim dinimizde insanı kainatın eşref-i mahuk'u olarak tanıtır ama daha sonra insanlığı bırakıpğ hayvanlaşan insanlarıda esfel-i safilin olarak adlandırır. İnce bir çizgi ne mutlu anlayana !
+1 mükemmel bir izah...
benim anam da çarşaflı sen gibi cem evinde dönüp oynamıyor... adam gibi konuş kendisi ister o giymeyi...
zaten sizden bisye beklemez ya kara çarşaf ya turban tum aleviler cemevinde oyanmıyor ibadet yapıyor bunu sen suniylen anlamsın sizin kucukken beyniniz tarikatlarda yıkanıyor usteki soruma cevpa versene Ak Parti gibi dini zorlayan zorunlu din dersini kaldırın boyle rezalet gormedim
Tarikatlarda yıkansın tabi beynim.
Tarikatın anlamını öğren sonra konuşalım değerli arkadaşım...
Allaha giden yol demektir.
o yolda ben değil beynimi yıkatmak gusul bile alırım ... > :D
gusul falan canlamasmısn ben burda cinsellikk hakında bilgi veriyim istersen siz bilmiyorsunz gusul alrsınız sonra abdestiniz bozulur ya fetoş tarikatları falan size kuran varken tarikat bırakın yalan akp tarikat orgutlenemesidir
kemaldevvil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla