Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
aydinli; aynı şeyi söylüyoruz aslında ama tek farkımız sen ezanın Türkçe okutulmasından yanasın,bende buna karşıyım,ezan ilk nasıl okutulduysa aynen devam etmelidir.Şuan Türkçe ezan okunma beni etkilemez,hatta komik dahi gelir.Bazı şeylerin hası daha hayırlıdır.Ona ayar yaptımı bütün büyüsü kaçar.Bu yüzden Türkçe ezan söz konusu olamaz,değeri kalmaz.Bir camii'ye gitsen ve cemaate bunu söyleyen çoğu karşı çıkar,bundan emin olabilirsin.Şuan Türkçesini biliyorsundur,bilmiyorsan yukarıya yazdım,okunan ezanın Türkçesini bildiğin için inancını güzel yapabilirsin,buna engel yok çok şükür :-*
gerçekler06; Arkadaşım nediyorsam sözümün arkasındayım,bugün chp lideri başörtüsüne saldırıp kendi kürsüsünden din adamı gibi dini bilgi vermeye çalışıyorsa öncelikle ben bu kişiden şaşarım.Bu kişi didnar kesimi tamamen kullanma peşinde,bir bakarsın yozgatta başörtüsü dağıtır,diğer yanda 'ithal mal' diyip günaha girer.Bir yandan kürsüde hala söylemlerine devam ederken diğer yandan başörtülü birisini karşısına alıp pişkin pişkin sırıtarak ona chp rozeti takar.'Başörtülülerden oy istiyorum' diye açıklama yapar,arabasında fotoğraflar kullanır.chp li belediyeler şu zamanlarda Kur'an kurslarıyla kafayı yemiş durumda,camiileri kapatmakla ünlüler,genel sekreter peygamber efendimize hakaret eder,diğar yandan eskiden rektör yardımcıcı olan nur serter ikna odası müdürü olduğu halde chpden aday olup milletvekili olur,diğer yandan başörtülülere 'fahişe' diyen adını dahi yazmayı gerek bulmadığım 'mason karısı'.Onur öymen başörtüsüne 'nazi simgesi' der,chp'li bir il başkanıda peygamberimize hakaret eder.Öteki yanda Besmele-i Şerif'i sildiren chpli belediye vs vs.Link koydum bakabilirsin,geçmeşinde neyse şuanda chp aynı konumda.Alevilerle iyi geçinen chp,cem evlerini siyasi partinin kolu gibi çalıştıran chp neden sünnilerle iyi geçinemiyor ? Neden müslümanlar bu partiye oy vermiyor ? Neden ağzı bozuk şakşakçılar chpyi destekliyor ? Bunun tek sebebi chp nin dinle uğraşması başka bir şey değil.Azgın azınlık şuan chp çatısı altında toplanmış durumda,eğer chp dine saygın bir parti olsaydı şuan en yüksek oyları alan parti olurdu bundan emin olabilirsin.Atatürk'ün kurmuş olduğu parti olması hiç bir şey değiştirmez.Şuan bu parti Atatürk partisi değil,Atatürk'ün kurduğu partide değil.Şuan ki chp bambaşka bir chp,halkı karşısına almış bir chp var.'%47'den hesap soracağız' diyenden ne beklenir ? önder sav'a destek geldi,chplilerin susması önder sav'a destek verdiği anlamına gelir.Konu chpnin geçmişi değil,yakın geçmişe bakarsak inönünün geri kalır yanı yok,tabi diğer chplilerinde.Atatürk'e kadar inersek Atatürk'ünde yapmış olduğu bazı hatalar ortaya çıkar.Sanmayın ki Atatürk hiç bir hata yapmamış,yer yüzünde hata yapmayan tek insanlar peygamberlerdir.Haa chpliler çıkarlar meydana, 'biz böyle böylededik,şöyle şöyle yaptık,sizde seçmensiniz,bizim kafamıza ister 22 temmuzdaki gibi sandığı tekrar geçirisiniz ister oy dolusu sandığı kucağımıza verirsiniz ama yaptıklarımızdan söylediklerimizden pişmanız özür dileriz eşşeklik ettik' gibisinden özür dilediği an halk afeder chp eski günlerine döner.Aksi halde yakın tarihte chp nin sonu dsp gibi olacaktır.
|